| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
S^3 Fake Overclock zakres od 650MHz do 2500MHz <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img98.imageshack.us/img98/4033/sc001h.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
Uwagi: Wymagany RoomPatcher Instrukcja: Pobieramy z linku poniżej paczkę wybieramy jedną częstotliwość i kopiujemy do folderu patches na pamięci masowej. Następnie włączamy aplikację RoomPatcher i odpalamy naszego patcha -> musi błysnąć na zielono. Włączamy np program x-plore przechodzimy do MENU->Narzędzia->Inf. o urządzeniu. Waga pliku: 1,90kb Pobierz: <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| borek691 | |
|
| Od 650MHz. Czyli Nokia 5800xm nie ma szans? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Zakres masz taki do wyboru a nie _________________ |
||
| borek691 | |
|
Jak do wyboru? To znaczy że moge bardziej podkrecic procka w mojej nokii 5800? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| borek691, pobierasz paczke i wybierasz taktowanie pobierz sprawdz xd _________________ |
||
| chucky | |
|
borek691, weź od razu kup kilka baniaków ciekłego azotu dla schłodzenia procka _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| xdomino996 | |
|
A jest jakiś patch ,aplikacja zmieniająca na serio taktowanie procesora? Bo szukałem i nic nie znalazłem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, Android od groma symbiana nie znalazłem seryjnego. _________________ |
||
| chucky | |
|
| W symbianie to tylko w s60v1 i w omnia hd, vivaz i podobno w satio się da kręcić procesor _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
A jaka aplikacja, patch odpowiada za tą możliwość podkręcania? bo bym sprawdził czy na Satio działa Ale jak szukałem to nic nie mogłem znaleźć masz może jaki dostęp do tej aplikacji, patchu który by sobie dał z tym rade?_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Oszczędze Ci męk nie działa _________________ |
||
| demon126pl | |
|
| Mi na satio ten myk nie działa | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
[Patch] S^3 Overclock 650MHz-2500MHzNIE USZKODZISZ TYM TELEFONU !!! |
Modyfikacje | Laki1231 | |
Droid Overclockaplikacja do zmiany taktowania procesora |
Aplikacje | patrikos23 | |
[2.1+] Tegrak Overclock UltimatePodkręcanie procesora |
Aplikacje | patrikos23 | |
[Patch] T9 ExtenderWiększy słownik T9 |
Modyfikacje | Jack | |
[PATCH] ChangeSwipolicyInstalowanie niepodpisanych programów. |
Hacked Symbian/Flashing | BoRoS | |
Patch SwitchOff2Restartzmienia funkcję "Wyłącz!" po wciśnięciu klawisza wyłączania na restart telefonu |
Modyfikacje | lui754 | |
AIO Patch!Wprowadza wiele przydatnych funkcji do telefonu. Wszystko w jednym. |
Modyfikacje | borek691 | |