| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Wielkość pliku C:\Predic\101F8615_F.dat w którym zapamiętywane są słowa ma wielkość 7.92KB (8112 bajtów). Poniższy patch pozwoli nam na powiększenie tego pliku do 512KB. Poniżej przedstawiam patche dla RomPatcher i RomPatcher+ . Czasem jednak to zwykły patch działa w nowym RomPatcher+. Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| lajcik922 | |
|
A jak mam się dostac do folderu Predic? bo ani przez PC Suita ani transfer danych nie moge odnaleźc tego folderu ani pliku. Mam E51. Pomózcie Proszę Problem rozwiązany, wystarczylo wejśc poprzez aplikacje X-plore |
||
| Szczepan1451 | |
|
| no tak patch jest całkiem niezły i działa ale bajka kończy się gdy telefon zostanie wyłączony zrestartowany lub np sam się wyłoczy wtedy rozmiar słownika wraca do 7kb mimo że patch jest dodany do autostartu i jest w pomarańczowej obwódce to muszę otworzyć program kliknąć na niego i zrobi się zielony z literką "v" w środku następnie usunąć plik słownika t9 i wtedy dopiero tworzy się nowy o pojemności 512 kb i tak za każdym razem gdy telefon zostanie wyłączony albo sam się wyłączy i pytanie czy da się coś z tym zrobić czy już tak zostanie?? mam patch na restart telefonu i zasada jest identyczna mimo że dodaje go do atostartu to i tak muszę po uruchomieniu telefonu wejść i klikać na niego by był zielony. mam rompatcher+ | ||
| Jack | |
|
| Nic z tym nie zrobisz. Przed wyłączeniem telefonu zrób kopie tego pliku 512kb a po włączeniu telefonu wklejaj ją tam _________________ |
||
| ScS | |
|
| Ja mam jeszcze fajniejszy problem z tym patchem... PO mniej więcej tygodniowym użytkowaniu ( bardzo dużo sms'uje) jakby kasowały mi się wszystkie dodane słówka... Pisze pisze, następny sms i nie mam żadnego dodanego słówka. Nie resetuje tel ani nic. Po prostu jakby przez chwile przestawał działać. wie ktoś może jak to naprawić ? |
||
| Baton | |
|
| Może spróbuj jeszcze raz to zainstalować bo w tym pliku masz większość tych słów które się skasowały @edit sory za zdublowanie posta ale siedziałem na fonie i przypadkiem zdublowałem |
||
| sadam81 | |
|
| Ludzie słuchajcie!! Aby po reboocie systemu nie tracić słów i pliku nie musicie go kopiować. Wystarczy dodać patcha do Autostartu w trybie DomainSrv. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Battery Extenderpozwala zmniejszyć zużycie baterii o nawet 30% |
Aplikacje | abdullahi | |
Ravensoft Battery Extenderpozwala zwiększyć żywotność baterii nawet o 30% |
Aplikacje | patrikos23 | |
Ravensoft Battery Extenderpozwala zwiększyć żywotność baterii nawet o 30% |
Aplikacje | patrikos23 | |
[PATCH] ChangeSwipolicyInstalowanie niepodpisanych programów. |
Hacked Symbian/Flashing | BoRoS | |
AIO Patch!Wprowadza wiele przydatnych funkcji do telefonu. Wszystko w jednym. |
Modyfikacje | borek691 | |
Patch SwitchOff2Restartzmienia funkcję "Wyłącz!" po wciśnięciu klawisza wyłączania na restart telefonu |
Modyfikacje | lui754 | |
Ringtone patchSzybszy dzwonek w telefonie |
Aplikacje | BoRoS | |
Open4All - co to jest za patch? |
Pytania i Problemy z telefonami | miechu | |
[Patch] Bass BoostBas w odtwarzaczu |
Modyfikacje | chucky | |
[Patch] No Indicators PatchesPatch ukrywający wskaźniki |
Modyfikacje | sadam81 | |