Autor Wiadomość
Jack [Patch] T9 Extender Napisany: 16 Paź 2010 06:19 [Patch] T9 Extender   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Wielkość pliku C:\Predic\101F8615_F.dat w którym zapamiętywane są słowa ma wielkość 7.92KB (8112 bajtów). Poniższy patch pozwoli nam na powiększenie tego pliku do 512KB.

Poniżej przedstawiam patche dla RomPatcher i RomPatcher+ . Czasem jednak to zwykły patch działa w nowym RomPatcher+.

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

lajcik922 [Patch] T9 Extender Napisany: 11 Lis 2010 11:22   Postaw piwo autorowi tego posta
A jak mam się dostac do folderu Predic? bo ani przez PC Suita ani transfer danych nie moge odnaleźc tego folderu ani pliku. Mam E51. Pomózcie Proszę kod emotikony: :)

Problem rozwiązany, wystarczylo wejśc poprzez aplikacje X-plore
Szczepan1451 [Patch] T9 Extender Napisany: 10 Sty 2011 02:07 pojemność słownika   Postaw piwo autorowi tego posta
no tak patch jest całkiem niezły i działa ale bajka kończy się gdy telefon zostanie wyłączony zrestartowany lub np sam się wyłoczy wtedy rozmiar słownika wraca do 7kb mimo że patch jest dodany do autostartu i jest w pomarańczowej obwódce to muszę otworzyć program kliknąć na niego i zrobi się zielony z literką "v" w środku następnie usunąć plik słownika t9 i wtedy dopiero tworzy się nowy o pojemności 512 kb i tak za każdym razem gdy telefon zostanie wyłączony albo sam się wyłączy i pytanie czy da się coś z tym zrobić czy już tak zostanie?? mam patch na restart telefonu i zasada jest identyczna mimo że dodaje go do atostartu to i tak muszę po uruchomieniu telefonu wejść i klikać na niego by był zielony. mam rompatcher+
Jack [Patch] T9 Extender Napisany: 10 Sty 2011 03:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Nic z tym nie zrobisz. Przed wyłączeniem telefonu zrób kopie tego pliku 512kb a po włączeniu telefonu wklejaj ją tam

ScS [Patch] T9 Extender Napisany: 03 Maj 2011 02:37   Postaw piwo autorowi tego posta
Ja mam jeszcze fajniejszy problem z tym patchem...
PO mniej więcej tygodniowym użytkowaniu ( bardzo dużo sms'uje) jakby kasowały mi się wszystkie dodane słówka... Pisze pisze, następny sms i nie mam żadnego dodanego słówka. Nie resetuje tel ani nic. Po prostu jakby przez chwile przestawał działać. wie ktoś może jak to naprawić ? kod emotikony: :)
Baton [Patch] T9 Extender Napisany: 02 Cze 2011 08:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Może spróbuj jeszcze raz to zainstalować bo w tym pliku masz większość tych słów które się skasowały

@edit sory za zdublowanie posta ale siedziałem na fonie i przypadkiem zdublowałem kod emotikony: :)
sadam81 [Patch] T9 Extender Napisany: 02 Cze 2011 11:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ludzie słuchajcie!!
Aby po reboocie systemu nie tracić słów i pliku nie musicie go kopiować. Wystarczy dodać patcha do Autostartu w trybie DomainSrv.