Autor Wiadomość
lui754 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 05 Gru 2009 05:15 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid.

Chcąc przesłać plik sis, jar, mid z jednego fona na drugi przez mms, bluetooth, e-mail, pojawia się komunikat: nie można wysłać zabezpieczonego obiektu.
    Po przekopiowaniu pliku rsc do C\ resource oraz pliku rmp do E\ patches z załącznika i aktywacji patcha w rompatcherze możemy bez problemu przesyłać wyżej wymienione pliki.

Pobieranie / Download:
skit777 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 11:08   Postaw piwo autorowi tego posta

witam.jaj skopiowac ten plik rsc do resource w C jak ja nawet nie mam takiego pliku na c...mam nokie5530.
chucky Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 11:16   Postaw piwo autorowi tego posta

skit777, plik rsc jest w załączniku, ściągasz go i kopiujesz rsc do c://resource a plik rmp do e://patches , żeby skopiować plik rsc musisz najpierw wyłączyć zabezpieczenia, następnie wchodzisz w rompatchera i aktywujesz patch ClosedContentListOff

skit777 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 11:55   Postaw piwo autorowi tego posta

dzieki wielkie ale nadal nie obczajam..ja na c nie mam folderu resource wogole..i jak wylaczyc te zabezpieczenia?sory ze mecze.
chucky Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 01:30   Postaw piwo autorowi tego posta

skit777, a system masz złamany?

skit777 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 02:15   Postaw piwo autorowi tego posta

tak.helloxem 2.exploratorem znajduje mi plik rescoure na C ale tam nie da rady go skopiowac z karty.na stowe mialem na c ten plik ale nie wiem czemu sie teraz nie wyswietla.
chucky Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 02:44   Postaw piwo autorowi tego posta

skit777, wchodzisz w rompatchera, aktywujesz patch open4all i masz dostęp do folderów systemowych, wchodzisz w x-plore , klikasz 0 i zaznaczasz pokaz ukryte pliki i foldery, pokaż napędy ram i rom i teraz skopiuj plik rsc do c://resource

skit777 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 03 Mar 2010 03:29   Postaw piwo autorowi tego posta

dobra wkoncu sie udalo;)dzieki stary;)
lolek469 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 09 Lut 2011 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Na nokii 6120c v06.01 hack działa bez patcha, sprawdzone kod emotikony: :thumbup:
Laki1231 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 10 Lut 2011 10:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Po ci utrudniać życie;) Wgrywa się X-plore i się wysyła bez problemu.

mrost13 Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 29 Cze 2011 07:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Potwierdzam działanie na Noki 5230, chociaż mod jest na s60v3 kod emotikony: :sugoi:
Baton Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid Napisany: 30 Cze 2011 03:11   Postaw piwo autorowi tego posta

a nie lepiej do takich rzeczy używać xplore?? Mi to wystarcza kod emotikony: :P

nie dubluj postów Lakiego,nie pierwszy raz czytam twój dubel
[Komentarz dodany przez radziubaker <30.06.2011 i 16:41> ]
1 2 »