| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lui754 | |
|
Opis:
Pobieranie / Download:
|
||
| skit777 | |
|
| witam.jaj skopiowac ten plik rsc do resource w C jak ja nawet nie mam takiego pliku na c...mam nokie5530. | ||
| chucky | |
|
| skit777, plik rsc jest w załączniku, ściągasz go i kopiujesz rsc do c://resource a plik rmp do e://patches , żeby skopiować plik rsc musisz najpierw wyłączyć zabezpieczenia, następnie wchodzisz w rompatchera i aktywujesz patch ClosedContentListOff _________________ |
||
| skit777 | |
|
| dzieki wielkie ale nadal nie obczajam..ja na c nie mam folderu resource wogole..i jak wylaczyc te zabezpieczenia?sory ze mecze. | ||
| chucky | |
|
| skit777, a system masz złamany? _________________ |
||
| skit777 | |
|
| tak.helloxem 2.exploratorem znajduje mi plik rescoure na C ale tam nie da rady go skopiowac z karty.na stowe mialem na c ten plik ale nie wiem czemu sie teraz nie wyswietla. | ||
| chucky | |
|
| skit777, wchodzisz w rompatchera, aktywujesz patch open4all i masz dostęp do folderów systemowych, wchodzisz w x-plore , klikasz 0 i zaznaczasz pokaz ukryte pliki i foldery, pokaż napędy ram i rom i teraz skopiuj plik rsc do c://resource _________________ |
||
| skit777 | |
|
| dobra wkoncu sie udalo;)dzieki stary;) | ||
| lolek469 | |
|
| Na nokii 6120c v06.01 hack działa bez patcha, sprawdzone |
||
| Laki1231 | |
|
| Po ci utrudniać życie;) Wgrywa się X-plore i się wysyła bez problemu. _________________ |
||
| mrost13 | |
|
Potwierdzam działanie na Noki 5230, chociaż mod jest na s60v3 |
||
| Baton | |
|
a nie lepiej do takich rzeczy używać xplore?? Mi to wystarcza nie dubluj postów Lakiego,nie pierwszy raz czytam twój dubel [Komentarz dodany przez radziubaker <30.06.2011 i 16:41> ] |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
[c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? |
Pytania i Problemy z telefonami | Montecjusz | |
[N500] Przenoszenie plików sis |
Pytania i Problemy z telefonami | shey998 | |
[swf na sis] Patchowanie plików Flash do Symbian |
Pytania i Problemy z telefonami | Night123 | |
[C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików |
Pytania i Problemy z telefonami | DoMoFoN | |
Manta PowerTab X MID 06 - budżetowy tabletinternetowy z darmowym dostępem do internetu |
Newsy | patrikos23 | |
Walkshow NX7001; MID z systemem Maemo |
Newsy | Jack | |
Motorola Defy+ w Polsce - powrót króla mid-end? |
Newsy | Laki1231 | |
Bezproblemowe wysyłanie gier java |
Pozostałe | BoRoS | |
[N73] Masowe wysyłanie sms'ów |
Szukam | stunti1991 | |