Autor Wiadomość
sadam81 [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 06:45 [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Poszukuje jakiegoś dobrego programu do tworzenia własnych plików mp3 .
Najlepiej, aby to był jakiś profesjonalny program w którym utwory składamy od podstaw. Musi być do wyboru linia basowa, tony wysokie, itp.
I możliwość zaprogramowania klawiatury jako konsoli muzycznej.

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.Następnym razem kosz.//patrikos23

inku [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 06:46   Postaw piwo autorowi tego posta
FL studio

Meler [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 06:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Jest dużo takich programów, zainteresuj się także wtyczkami wst,bardzo rozbudowywują możliwości

Programy:
Adobe Audition
Fruity loops - czyli to co kolega podał wyzej
Sony ACID Pro
sadam81 [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
sony Acid Pro wywala błąd jakiś. a FL pobieram.

Laki1231 [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 07:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Może o legalności;D a błąd dużo nam nie mówi.

[ Komentarz dodany przez: patrikos23: 03 Mar 2011 07:19 ]
Laki miałem to samo napisać hehe

sadam81 [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 07:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jakis System Error.
więcej nie powiem, bo wywaliłem go z kompa i instalke też. ponownie nie będę pobierał, bo 150Mb waży i pobiera z prędkością 30kb/s

Meler [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 09:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Jakiś, daj screena, będziemy wiedzieli więcej
daanielito [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 09:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Proponował bym FL Studio. Znam program bardzo dobrze i spędziłem w nim wiele godzin. Spróbuj może zainstalować inną wersję. Osobiście nigdy nie miałem problemów z instalacją i crackiem.

sadam81 [PC] Program do tworzenia muzyki na komputerze Napisany: 03 Mar 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Miałem problem z Acid Pro. FL się pobiera.