| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kowal226 | |
|
| patche i efekty kastora są na telefonie, chyba jedynie motywy i c2zmaker jest na karcie | ||
| Laki1231 | |
|
| Ma być w telefonie;p wszystko o Tych efektów i działa ok wtedy. _________________ |
||
| kowal226 | |
|
| c2zmaker to ok ale motywy też w telefonie? | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak;p zalecane to jest. _________________ |
||
| bombel201 | |
|
| Probuje zainstalowac to na E52 tylko tyle, ze recznie poniewaz nie moge zainstalowac tego pliku dla e52 bo wyskakuje mi komunikat, ze skladnik jest wbudowany.Rozpakowalem plik, a ze byly sciezko co gdzie przenosic to zrobilem to wszsytko tylko w jednym punkcie sie zatrzymalem: Jack napisał/a:
Czyli mam plikowi default z E/Data zmienic nazwe na 101f84b9 i przeniesc do c resource skins 101f84b9 dobrze zrozumialem? _________________ |
||
| Jack | |
|
| bombel tak. Zanim dostałbyś odpowiedź mógłbyś próbować. Wystarczy zostawić gdzieś jedną kopie i masz pewność _________________ |
||
| bombel201 | |
|
| I niestety nie dziala.W ogole nie ma teraz efektow w telefonie. Najpierw zmienilem nazwe skopiowanego pliku default na 101... i przenioslem gdzie bylo trzeba przeniesc, ale po restarcie zero efektow.Probowalem jeszcze z efektem city sprobowac, ale nic to nie daje... Zauwazylem, ze w folderze effects, ktory juz mam sa pliki i default i city i itp. wlasnie w tym jednym folderze.To moze jakos ze soba przeszkadzac? np. jezeli wybieram juz ten efekt city to w folderze effects zostawic tylko pliki gdzie w nazwie jest napis city? _________________ |
||
| « 1 2 3 4
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Efekty Kastora na FP1 i FP2 |
Modyfikacje | piotre19 | |
Efekty kastor |