| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Już jest możliwość używania pełnych efektów kastora na większości telefonów z Fp1 i Fp2 (działa na pewno na n82). Oto jak je uruchomić : 1. Ściągamy i instalujemy w pamięci telefonu plik: Pobieranie / Download:
Plik dla N95-8GB: Pobieranie / Download:
Dla telefonów z FP2: Pobieranie / Download:
2 Ściągamy generator patcha instalujemy go ( Uwaga, żeby go uruchomić MUSIMY mieć zainstalowanego Pythona): Pobieranie / Download:
3. Uruchamiamy generator. Po chwili skończy prace. Na dysku C pojawi się plik FullKastorUI.rmp , który kopiujemy do folderu E:\Patches 4. Włączmy aplikacje Rom Patcher + aktywujemy patcha i dodajemy do autostartu. 5. Restartujemy telefon 6.Wchodzimy w Menu-Narzędzia-Tematy. Na aktualnie używanym przez nas motywie bierzemy opcje. Teraz wchodzimy w Efekty tematu, wybieramy tak i gotowe! -------------------------- Oto dokładna instrukcja wrzucenia efektu: Podmień c:\resource\skins\101f84b9\101f84b9.sel na plik defaultstyle.sel z folderu e:\data\styles\ Usuwamy stary efekt - wywalamy WSZYSTKIE pliki z folderu c:\resource\effects Wybrany efekt wypakowujemy do c:\resource\effects Powninien zapytać czy podmienić pliki, jak nie zapyta, to robisz coś źle, musisz pliki *.kml i *.png umieścić w folderze effects. Wyłącz i włącz efekty tematu ---------------------------- Efekt przykładowy: Pobieranie / Download:
Ładny efekt: Pobieranie / Download:
------------------------- A oto poprawka dla użytkowników telefonów z Fp1, którzy mają problem z niedziałającym aparatem: Pobieranie / Download:
----------------------- Filmik prezentacyjny: http://www.youtube.com/wa...player_embedded ---------------------- Paczka 25 efektów dla FP1: Pobieranie / Download:
----------------------- Działający fix kamery dla fp1: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Jack | |
|
| Dodaję paczkę moich 25 efektów dla FP1: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Jack | |
|
| Działający FIx kamery dla telefonów z FP1: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| furonss | |
|
| W gruncie rzeczy ja się na tym nie znam ;p będzie to działać na e52? kurde nigdy nie uda mi się zainstalować ;] nie wiem co to jest FP2 FP1 który wybrać.... Nie pisz posta pod postem // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Twój telefon posiada FP2 _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| chcialbym zrobic taki efekt w mojej nokii Pobieranie / Download:
mam pytanie co musze do takiego efektu zrobic? i chcialbym miec taki motyw jak na tym filmiku;d i czy musze miec shakowanego symbiana? i jaka mam wersje FP1 czy FP2? Tel. to nokia n82 czyba ze sa jeszcze lepsze efekty kastora to bym poprosil i czy znajde taki motyw jak na tym filmiku ? chodzi mi o to zeby miec pasek skrotow na dole ekranu a nie na gorze |
||
| Jack | |
|
| Symbiana shackowanego mieć musisz. N82 ma fp1. Pasek skrótów na dole to inna bajka. Kastor nie ma z tym nic wspólnego. Oprócz animacji ikon, animacji w menu i efektów przejść nic już z FP1 nie wyciągniesz. Zresztą filmik w pieszyszm poście wszystko ilustruje. Co do efektów masz moja paczkie 25 w pierwszym poście. _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| a co trzeba zrobic zeby miec pasek skrotow na dole i czy da rade zrobic taki motyw jaki jest na tym filmiku? musze shakowac symbiana jeszczze Nie pisz posta pod postem // Jackson |
||
| Jack | |
|
Opis:
Pobierz paczkę efektów. W którymś z nich jest ten efekt Opis:
Na filmie żadnego paska skrótów nie widziałem _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| pasek skrotow jest pod koniec filmiku na glownym ekranie | ||
| Jack | |
|
Jest to modyfikacja tryb gotowości na dole. Poszukaj trochę w sieci _________________ |
||
| anonim | |
|
A mi wyskakuje nie można zainstalować. Składnik jest wbudowany .Co zrobić ?? Nokia 6220c ściągałem plik na FP2 |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Efekty Kastora na FP1 i FP2 |
Modyfikacje | piotre19 | |
Efekty kastor |