| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkonx | |
|
Jest to złożenie wielu aplikacji i zrobienie z nich jednej aby zaoszczędzić wszystkim czasu i nerwów na szukanie i instalowanie wszystkiego po kolei - Zapisywanie pamięci podręcznej przeglądarki do D:, - Zwiększenie prędkości renderowania stron, - Zredukowanie crashowania przeglądarki, - Zwiększenie jakości kamery 1 i 2, - Przekierowanie zapisywania mediów do E: DownloadMedia, - Usunięcie ekranu startowego i jego dźwięku, - Zwiększenie prędkości rotacji ekranu, - Zwiększenie głośności w słuchawkach, Użyte programy: - UI acceleration mod - Cam mod to save RAM - Remove widget security warnings - Video telephone quality mod - Voice recorder quality mod Aktualizacja v2 - Dodanie aplikacji dla modelu X6, - Przeniesienie pamięci podręcznej przeglądarki z E: do D:, - Przywrócenie ekranu startowego oraz dźwięku, Aktualizacja v2.1 - Dodanie aplikacji dla modeli 5800, 5230, 5530, - Przyspieszenie obracania ekranu, - Przyspieszenie kinetycznego przewijania, - Przyspieszenie uruchamiania ekranu, Download: N97 oraz N97Mini: Pobieranie / Download:
X6: Pobieranie / Download:
5800, 5230, 5530: Pobieranie / Download:
*Aplikacje należy podpisać lub mieć złamany system! _________________ |
||
| plastek88 | |
|
| mam tel nokia 5230. nie widzę różnicy. | ||
| darkonx | |
|
jeżeli nie widzisz różnicy, zalecany jest restart systemu _________________ |
||
| plastek88 | |
|
tak tak tak robiłem . ale nie widać różnicy |
||
| licznik2 | |
|
| Nie złamana Nokia 5230 - Podpisałem, instaluję ii: "Błąd Uaktualniania" Jakieś propozycje? PS: Mam zainstalowany Acceleration coś tam zajmujący 1KB, ale gdy go odinstalowałem problem występował nadal.. _________________ |
||
| darkonx | |
|
| hmm na mojej 5800 nic takiego nie wyskakiwało, ale może cofnij datę w telefonie, powinno pomóc. _________________ |
||
| ServuS124 | |
|
Hahaha , nie no dobre z tą datą, na pewno pomoże na błąd uaktualniania."Błąd uaktualniania" Możliwe przyczyny występowania błędu: Pakiet instalacyjny próbuje zastąpić pliki, które nie należą do niego. Pakiet instalacyjny (SA) ma takie same UID jak aplikacja już zainstalowana, ale używa innej nazwy zadeklarowanej wewnątrz plików PKG. Pakiet instalacyjny (PU) próbuje uaktualnić preinstalowaną aplikację. Pakiet instalacyjny (SP) używa tej samej nazwy zadeklarowanej wewnątrz PKG co aplikacja bazowa. Jeden z zasobów (Embed SIS file) jest już zainstalowany. _________________ |
||
| wts1 | |
|
| ja na noki 5230 mam to samo " Upate error " ;/ | ||
| darkonx | |
|
| wypisałem programy których użyto(nie wiem czy wszystkie bo to nie moja aplikacja) sprawdz czy przypadkiem nie masz któregoś zainstalowanego _________________ |
||
| wts1 | |
|
ok mialem jakis inny akcelerator zainstalowany odinstowalowalem i wszystko dziala tylko jeden bug maly jest ze czasem nie da sie wlaczyc aparatu po wlaczeniu zaraz wywala do menu spowrotem badz do ekranu glownego... okej przyjzalem sie blizej ii.. instaluje aplikacje > reset fona > znowu reset> i w aparacie pojawia sie jakos 3 M Large okej wybieram to i wtedy aparat sie nie wlacza wystarczy przestawic na jakos 2 M i wszystko jest ok |
||
| biellun | |
|
| Mam N97 chciałem zainstalowac aplikacje ale wyskoczyl mi błąd z certyfikatem , co mogę zrobić? | ||
| Jack | |
|
| biellun, Złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 6 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Nokia 5230,5530, X6, 5800,N97 Certyfikat |
Pytania i Problemy z telefonami | gaweleek | |
[5800, N97, 5530] EFEKTY KASTOR |
Modyfikacje | kolek1985 | |
Garmin Mobile XT Nokia 5530, 5800, N97nawigacja samochodowa na telefon |
Aplikacje | deltanet | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
5230 czy 5530Co polecacie |
Porównania, opinie i wybór telefonów | karolkarol216 | |
(5530 5800) Konwerter muzycznyKonwerter plików .wav do .mp3 |
Szukam | robertolask | |
Aktualizacja oprogramowania dla telefonów Nokia 5530, 5800.. |
Newsy | Laki1231 | |
Co wybrać n97 mini czy 5800 XM |
Pogaduszki | maciekqm | |
[2.3+] Volume+ (Sound Boost)Aplikacja daje nam więcej możliwości jeśli chodzi o odtwarzanie dźwięku |
Aplikacje | patrikos23 | |