Autor Wiadomość
patrikos23 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 02 Kwi 2011 09:01 [PicoBrothers] Night Light Pro   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
[PicoBrothers] Night Light Pro v1.00(4) S^3 Signed-Retail by daeva112

Kontrola oświetlenia nocnego i zegara poprzez klaskanie rękami i dostosowanie koloru zegara. Stylowe oświetlenie nocne i zegar cyfrowy za noc. Dotknij ekranu lub klaszcz w dłonie, aby włączyć i wyłączyć światło w nocy.

Filmik

Wymagane najnowsze biblioteki Qt.

Pobieranie / Download:

prezes1001 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 02:50   Postaw piwo autorowi tego posta

chciałem zainstalować na n8 ale [pisze mi ze nie zainstaluje bo brakuje jakieś wersji nowszej czy coś takiego ?

patrikos23 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 02:53   Postaw piwo autorowi tego posta

A przeczytaj w pierwszym poście co jest wymagane? Specjalnie pogrubiłem.

prezes1001 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 05:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Wymagane najnowsze biblioteki Qt. o to chodzi ? i jeśli tak co o co w tym chodzi bo nie wiem ,możesz pomóc ? skąd wziasc te biblioteki ?

patrikos23 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 05:59   Postaw piwo autorowi tego posta

To jest taki dodatek dla niektórych aplikacji. Masz go tu http://symbiane.pl/qt-installer-vt19239.htm

prezes1001 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta

oby dwa czy jeden wystarczy /

patrikos23 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 06:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Ten najnowszy 4.7.2 bodajże

Laki1231 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 03 Kwi 2011 07:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
prezes1001, ten z linku poniżej. Z ostatniego postu.

prezes1001 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 13 Kwi 2011 11:46   Postaw piwo autorowi tego posta

i tak nie działa ..co ja już nie pościągałem ..sorki za spam ale podoba mi się ten gadżet a nie mogę go odpalić może na pw jakaś pomoc ?

Laki1231 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 13 Kwi 2011 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Format telefonu (wgranie softa PR1.2) i wgranie najnowszych bibliotek i będzie działać.

repet [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 23 Lip 2011 01:25   Postaw piwo autorowi tego posta

link nieaktywny, wrzuci ktos nowego linka?
Laki1231 [PicoBrothers] Night Light Pro Napisany: 23 Lip 2011 01:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Mirror:

[PicoBrothers] Night Light Pro v1.00(4) S^3 Signed-Retail by daeva112

Pobieranie / Download: