| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
[PicoBrothers] Night Light Pro v1.00(4) S^3 Signed-Retail by daeva112 Kontrola oświetlenia nocnego i zegara poprzez klaskanie rękami i dostosowanie koloru zegara. Stylowe oświetlenie nocne i zegar cyfrowy za noc. Dotknij ekranu lub klaszcz w dłonie, aby włączyć i wyłączyć światło w nocy. Filmik Wymagane najnowsze biblioteki Qt. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| prezes1001 | |
|
| chciałem zainstalować na n8 ale [pisze mi ze nie zainstaluje bo brakuje jakieś wersji nowszej czy coś takiego ? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| A przeczytaj w pierwszym poście co jest wymagane? Specjalnie pogrubiłem. _________________ |
||
| prezes1001 | |
|
| Wymagane najnowsze biblioteki Qt. o to chodzi ? i jeśli tak co o co w tym chodzi bo nie wiem ,możesz pomóc ? skąd wziasc te biblioteki ? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| To jest taki dodatek dla niektórych aplikacji. Masz go tu http://symbiane.pl/qt-installer-vt19239.htm _________________ |
||
| prezes1001 | |
|
| oby dwa czy jeden wystarczy / _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Ten najnowszy 4.7.2 bodajże _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| prezes1001, ten z linku poniżej. Z ostatniego postu. _________________ |
||
| prezes1001 | |
|
| i tak nie działa ..co ja już nie pościągałem ..sorki za spam ale podoba mi się ten gadżet a nie mogę go odpalić może na pw jakaś pomoc ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Format telefonu (wgranie softa PR1.2) i wgranie najnowszych bibliotek i będzie działać. _________________ |
||
| repet | |
|
| link nieaktywny, wrzuci ktos nowego linka? | ||
| Laki1231 | |
|
| Mirror: [PicoBrothers] Night Light Pro v1.00(4) S^3 Signed-Retail by daeva112 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Light Grid Pro Live Wallpaper |
Tematy | Casaya | |
[2.1+] Horror Night Pro LWP |
Tematy | Casaya | |
[2.1+] Mystic Night Pro LWP |
Tematy | Casaya | |
GO SMS Pro Night Forest theme |
Tematy | Casaya | |
PicoBrothers RedLightpozwala włączyć czerwone światło LED obok lampy błyskowej |
Aplikacje | patrikos23 | |
PicoBrothers Anti MosquitoAplikacja do odstraszania komarów |
[Qt] PicoBrothers Pocket RazorSymulator maszynki do golenia |
[Qt] PicoBrothers Pocket RazorSymulator maszynki do golenia |
picoBrothers Dog Whistlegwizdek dla psa |
Aplikacje | DSV | |
[Qt] Picobrothers Talking HamsterChomik na ekranie telefonu, który w śmieszny sposób powtarza wypowiedziane przez nas zdania. |