Autor Wiadomość
Conrado Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 02:36 Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament.   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam.
Mój problem jest następujący.
A więc chciałem się dowiedzieć jak skonfigurować internet w telefonie (N5800XM)
tak żeby internet "zjadał" mi pieniądze z pakietu złotówek, a nie po za abonamentem.
Słyszałem, że trzeba skonfigurować APN czy coś w tym stylu, ale i tu jest problem kod emotikony: :/ .
Gdy chcę wejść w APN to woła o PIN2, którego nie mam i nigdy nie miałem.
Próbowałem pinu "1234" i "0000" Jeszcze jeden błąd i zablokuje kartę kod emotikony: :P .
Proszę o pomoc.
Szymuś Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Conrado, PIN2 z tego co wiem to PUK kod emotikony: :)

spróbuj coś podziałać przez ten temat:

Pobieranie / Download:

Conrado Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 02:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Właśnie taką konfigurację mam i to nic nie zmienia. I przy okazji niech ktoś potwierdzi czy PIN2 to PUK o ile to prawda, bo to "chyba" to mi nie wystarcza kod emotikony: :P
Szymuś Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 03:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Conrado, a tego PIN2 nie masz w papierach z sieci? Sprawdź kod emotikony: ;)

Conrado Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 03:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Pin2 nie mam tylko Pin1 i Puk
Szymuś Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 03:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Conrado, hmm, wujek Google nic konkretnego mi nie podaje, przejdź się lepiej do salonu kod emotikony: ;D

Conrado Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 03:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Chyba będę musiał. Dzięki za chęci.
pit455 Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament. Napisany: 11 Lut 2010 05:12 Play Mobile. Nalicza pieniądze po za abonament.   Postaw piwo autorowi tego posta

Conrado napisał/a:
  • Witam.
    Mój problem jest następujący.
    A więc chciałem się dowiedzieć jak skonfigurować internet w telefonie (N5800XM)
    tak żeby internet "zjadał" mi pieniądze z pakietu złotówek, a nie po za abonamentem.

a u nich nie jest przypadkiem tak, że zawsze nalicza poza abonamentem??