| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| xdomino996 moja kasa to raz, chce temp pokojową a nie piec. Cpu kręcę, gpu nie muszę bo mam dwa. I5 mi nie starczy bo Ci pisałem że renderuje gotowe projekty, i przeliczam kody simlock więc mi to potrzebne poza tym 4miesiące i się zwróci. I5 miałem kompa na 4.8 podkręconego nie ma co porównywać wydajnością do nie niepodkopconego i7 bo widać, że i tak i5 słabszy. A kiedyś zamiast zmienić podkręcę i git. A podkręcanie wcale nie jest takie dobre... Tu włączę twinturbo 4 z kawałkiem i na powietrznym jest stabilny. Moja kasa mój biznes. Wątki dają dużo do wydajności i dlatego jest to widoczne. Pozatym inni po 14k wydają na kompa tylko do gier i tego nie wykorzystają w 20% ja wykorzystuje w full. TwinTurbo, triple turbo to nie funkcja tylko tytuły gotowych config OC. NIE CHCE PIECA jak co niektórzy w pokoju a pozatym 100zl radiator to nie majątek. A chłodzenia na gpu dużego nie moge mieć bo mam jeden slot za drugim i by się nie zmieściła druga graf _________________ |
||
| RafelS | |
|
| Stacjonarka: HP Pavilion Elite m9244, który mam już kilka lat podstawowe dane: Core 2 duo E8200, 4GB, dysk 750GB Gdy był w serwisie, za darmo wymienili prawie wszystkie bebechy i nastąpiły drobne zmiany w specyfikacji: Geforce 9800 gt --> ATI Radeon HD 5770. Reszta zgodna z standardowym zestawem aczkolwiek nowsza Pozostały stuff: Monitor - HP w1907v Bezprzewodowa mysz i klawiatura + pilot do komputera, które były w zestawie. Wszystko elegancko zgrywa się stylistycznie i kolorystycznie. Głośniki - Logitech x530 Laptopo-tablet HP Touchsmart TM2 2190sf podstawowa specyfikacja: i3-380UM, 4GB DDR3, ATI Radeon HD 5450, dysk 500 GB Inny stuff: rysik będący w zestawie |
||
| « 1 2 3 4
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
pochwal się swoim ulubionym filmikiem na youtubewrzucamy linki ulubionych i tych dobrych filmików |
Zabawy | Sasquach | |
Motorola Atrix z Androidem 2.2 łączy się z laptopem |
Newsy | patrikos23 | |
[N80] Telefon nie może się połączyć z komputerem |
Pytania i Problemy z telefonami | u22 | |
Pochwal sie pulpitem telefonu |
Zabawy | piotre19 | |
Nokia e 75 i połączenie z laptopem przez wi-fi |
Pytania i Problemy z telefonami | barte8702 | |
[Nokia C7] Łączenie bluetooth z laptopem |
Pytania i Problemy z telefonami | DjDhan | |
Era: już od poniedziałku nowa oferta - Internet z laptopem |