| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
CASE Antec Two Hundred v.2 - 240zł PSU Be-Quiet 700 WAT STRAIGHTPOWER MOBO GIGABYTE GA-P67A-UD3P-B3 - 660zł CPU Intel Core i7 2600K 3,40@3.80 GHz BOX - 1440zł GPU NVIDIA GeForce GTX 570 - 1580zł RAM OCZ Obsidian DDR3 1x4GB 1600MHz HDD SEAGTE 32MB CACHE, 7200rpm ST31000528AS - 389zł OCZ Vertex 3 SSD 2,5" 60GB - 480zł OS Windows 7 Home Premium x64 COOLING CPU SCYTHE KATANA III GPU ZALMAN VF3000F MONITOR: Samsung 22cale FULL HD SOUND: 5.1 Creative T6060 MOUSE: Tracer Exclusice trm132w KEYBOARD: Microsoft Digital media pro keyboard CPU w max. stresie - 40-45 (min obroty) GPU w max. stresie też koło 40-45 (min obroty) _________________ |
||
| sadam81 | |
|
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Grzenio | |
|
A to mój ale wstyd [/URL] Trochę go podkręciłem, zmienię zasilacz i kręcimy dalej. Monitor Fujitsu siemens 20 cali Karta Dźwiękowa Creative, Technics + 2x Diora ZgB 60 8 901 Klawiatura i Myszka E5 Jeszcze tydzień! W Drodze, GeForce 7300GT DDR3, Oraz zasilacz Fortron 350watt _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Laki1231, co to te OCZ Vertex SSD 2,5" 60GB ? A to mój pożyczony;p bo w starym się płyta spaliła -,- Dysk: 300Gb Monitor Samsung 17cali, Dźwięk: tylko Słuchawki PHIPLIPSA ^^" , myszka Arc TECH i jakaś stara biała klawa ;p _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, to jest DYSK SSD, start systemu max 15sekund przy zapchanym systemie... kilkanaście razy szybszy od HDD. Dla rozjaśnienia to Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Laki1231, Czyli przyspiesza start systemu? Tam pisze tak: Opis:
Nie rozumiem.. niby dysk ale po co Ci zwykły HDD i ten? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, hdd jest mechaniczny i wolny. A SSD jest dużo szybszy w kopiowaniu plików, i to zauważalnie. Szybciej szuka pliki, pakuje, rozpakowywuje, instaluje. Są jeszcze szybsze;p Na tym dysku system działa szybciej niż na hdd. Około 555mb/s zapis i odczyt a hdd ledwo 50 oczywiście zależy jakie pliki kopiujesz, hdd 7200rpm średnio 60mb/s _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Laki1231, czyli system masz na tym SSD a zaległe pliki na HDD tak? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, tak, i jak coś ściagam wypraktykowuje to na ssd dopiero potem na hdd przenoszę. Ja mam to tylko po to aby system szybko działał. ja za to dałem grosze podałem tylko wartość rynkową na dziś. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| A ja pracuje na takim Acer Aspire 5742 Intel Core i5-480M Specyfikacje: Battery Life in Hours Up to 4 hours Blank Discs Case Included No Bluetooth No Brand Acer Built-in Webcam Yes Cache Memory in Mb 3MB Camera Yes Card Reader Type Multi card reader Colour Black Dial Up Modem No External Sata Interface No Features of Product The Aspire Series offers a diverse range of notebooks that give you the performance, graphics and communication tools to step up your digital entertainment, complete your daily computing tasks, and stay in touch with everyone you know, whether you're at home or away. With the abundance of graphics-intensive multimedia and sharing applications available these days, smooth multitasking is more vital than ever before. Keeping this in mind, Aspire Series notebooks pack today's best processors and memory options so your system always runs efficiently. This series also provides ample storage for all the multimedia files you may wish to keep. High-resolution displays in a variety of sizes present intense imagery from first-rate graphics options. Movies, Internet video, pictures and more shine brilliantly on Aspire Series notebooks, and HDMI connectivity extends the spectacle to larger displays. Surf the Internet and stay in touch with your people with reliable, high-speed connectivity via Ethernet, Wi-Fi or 3G1. Engage in video chats using the Aspire's quality webcam. Aspire Series notebooks are attractive, ergonomic and durable. Slim profiles, cool aesthetic accents, and eye-catching colors abound, while easy-access controls and the innovative chiclet keyboard1 ensure effortless handling. A variety of environmentally sustainable materials with inviting textures and sturdy construction endow the Aspire Series with a unique and solid feel Finger Print Reader No Firewire No Graphics Chipset Intel HD Graphics with up to 1274MB Shared Memory Graphics Type Shared Hard Drive Size 750GB Hard Drive Type 2.5" SATA 5400rpm with 8MB Cache Interface USB 2.0 Letter Recognition No Megapixels 1370 x 768 Memory Size 6GB Memory Slots Total 2 Memory Speed in Mhz PC2-8500 (1066 MHz) Memory Type DDR3 Number of USB Ports 3 Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit Optical Drive Compatible Type No Optical Drive Dual Layer Compatible Yes Optical Drive Hd-dvd Compatible No Optical Drive Lightscribe Compatible No Optical Drive Type DVD dual layer rewriter Os Recovery Discs Included No Output HDMI (HDCP compliant) Power Adaptor Included Yes Processor Intel Core™ i5 Processor Bus in Mhz 1066 Processor Model Number Intel Core™ i5-480M Dual Core Processor Speed in GHz 2.7 (max turbo speed boost 3.1Ghz) Product Depth 25.3 cm Product Height 3.4 cm Product Weight Units kg Product Width 38.1 cm Remote Control Included No Screen Size In Inches 15.6 Screen Type LED Software Loaded McAfee Internet Security Suite Trial TV Tuner No Weight 2.6 Wired Networking Port Gigabit ethernet Wireless Built in 802.11n koszt: 700 funtów _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| WOW ładny _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Ok rozumiem.. Ale jak widzę cenę twojego CPU to aż nie zatyka.. Za 2,5 k kupiłbym już Sobie niezłego kompa na którym odpaliłbym wszystkie nowe gierki lub jakiegoś średniego Lapka. nie rozumiem po co wydawać tyle kasy na kompa.. po Co ci taki za przeproszeniem potwór? xd. Rozumiem że nie którzy to lubią, bawią się w Overlocking i modyfikują obudowy.. ale mi też sie podobają orginalnie oświetlone blachy.. ale bez przesadyzmu z parametrami ;> Ps. No inna sprawa jeżeli ktoś ma w ch.j kasy _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
pochwal się swoim ulubionym filmikiem na youtubewrzucamy linki ulubionych i tych dobrych filmików |
Zabawy | Sasquach | |
Motorola Atrix z Androidem 2.2 łączy się z laptopem |
Newsy | patrikos23 | |
[N80] Telefon nie może się połączyć z komputerem |
Pytania i Problemy z telefonami | u22 | |
Pochwal sie pulpitem telefonu |
Zabawy | piotre19 | |
Nokia e 75 i połączenie z laptopem przez wi-fi |
Pytania i Problemy z telefonami | barte8702 | |
[Nokia C7] Łączenie bluetooth z laptopem |
Pytania i Problemy z telefonami | DjDhan | |
Era: już od poniedziałku nowa oferta - Internet z laptopem |