| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arturo1 | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Pocket sensor to aplikacja wykorzystujaca czujnik zblizeniowy(nie swiatla) umozliwiajaca blokowanie ekranu i klawiszy np przy wlozeniu to futeralu lub kieszeni. Testowana przeze mnie i goraco polecam... naprawde przydatne. Niestety nie posiada autostartu. Sposob uzycia: uruchomic aplikacje->options->hide aby sprawdzic czy dziala wystarczy przyblizycz palec na jakies 3 cm od przedniej kamerki(telefon powinien sie zablokowac) Aplikacja nie podpisana Link: Pobieranie / Download:
|
||
| patrikos23 | |
|
| PhonePhreak Software PocketSensor Automatic Keylock v1.0 S60v5 SymbianOS9.4 Retail-Fo Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
PhonePhreak PocketSensor v1.30(1) S60v5 signed Full By Alireza™ Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Wojtec12345678 | |
|
| Wg mnie poprzednia wersja stabilniejsza,może wolniejsza ale lepiej działa... W wersji 1,30 przy słuchaniu muzy na słuchawkach w robocie i wrzuceniu tel do kieszeni nie zawsze się blokuje na poprzedniej wersji działa elegancko Wracam do wersji 1.00 |
||
| byszes | |
|
dajcie jeszcze raz plik dzieki |
||
| patrikos23 | |
|
| Mirrory Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| byszes | |
|
| a mógłby ktoś wstawić ten plik podpisany uniwersalnym certyfikatem bo mój program do podpisywania coś się zepsuł ... dzięki z góry |
||
| Laki1231 | |
|
| A nie mozesz shakować systemu? _________________ |
||
| byszes | |
|
| właśnie odebrałem tel z servisu wiec mam najnowszą wersję ... a z tego co rozumiem nie mozna jej shackowac |
||
| Laki1231 | |
|
| Wszystko można, przeczytaj to: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Ghost Sensorwykrywacz duchów |
Aplikacje Java | Nevii | |
sensor ruchu n95sensor ruchu n95 |
Szukam | karolulewicz | |
[1.6+] Entity Sensor Pro-EMF Detectoraplikacja do szukania zjawisk nadprzyrodzonych |
Aplikacje | Casaya | |
Pocket DJ ProDJ,s mixer |
Aplikacje | Casaya | |
Pocket Blondesekretarka |
Aplikacje | ziomek | |
Pocket RacingWyścigi samochodowe |
Gry | patrikos23 | |
Pocket Informantprogram do zarządzania informacjami i planowania wydarzeń |
Aplikacje | patrikos23 | |
Pocket ChefNaucz się gotować i zostań szefem kuchni |
360x640 | Jack | |
Pocket ChefNaucz się gotować i zostań szefem kuchni |