Autor Wiadomość
HolyGoalie Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 30 Cze 2009 06:30 Podpisywanie certyfikatu!   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam. Od kilku dni posiadam Nokię 5800XM, lecz nie moje na niej zainstalować żadnej aplikacji, ani gry . kod emotikony: :/ Czy mógłby mi ktoś objaśnić jak podpisywać certyfikaty?, albo jak złamać system?!

chucky Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 30 Cze 2009 06:50   Postaw piwo autorowi tego posta

HolyGoalie napisał/a:
  • Czy mógłby mi ktoś objaśnić jak podpisywać certyfikaty?
certyfikatow się nie podpisuje tylko nimi podpisujesz aplikacje które nie chcą się zainstalować a jak chcesz złamac system to musisz mieć certyfikat z OPDA i tylko nim podpiszesz helloOX-a

HolyGoalie Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 30 Cze 2009 07:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Mógłbyś to bardziej opisać ? Bardzo zależy mi na instalowaniu aplikacji/gier. kod emotikony: :/ Jak podpisać nimi grę / aplikację / A czy te złamanie systemu trudno się robi?

chucky Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 30 Cze 2009 07:10   Postaw piwo autorowi tego posta

do tego jest długi poradnik i nie chce mi się go kopiować ale mogę dać linka na PW do niego jak chcesz.

HolyGoalie Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 30 Cze 2009 07:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Byłbym wdzięczny !!!

MikoSh Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 15 Gru 2009 01:34   Postaw piwo autorowi tego posta

to podobno dosyc ryzykowna zabaw. ,mnie też wpienia jak sobie sciągne jkąś suuuper gre a tam bład certyfikatu. jest w necie program do podpisywania ale nie jest podpisany i nie można go zainstalowac

Bez wulgaryzmów proszę // Szymuś
kubaracing Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 07 Cze 2010 08:00   Postaw piwo autorowi tego posta
ja tez chcę:
jedrulan@Gmail.com
fujim Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 11 Cze 2010 03:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Apropo poradnika również bym poprosił jako PW lub na maila fujim@o2.pl
slw1ent Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 15 Cze 2010 06:39   Postaw piwo autorowi tego posta
ja rowniez prosze o poradnik do podpisywania aplikacji na pw lub na email slwpoludnie@tkdami.net. albo wklei link na forum poprostu.
Enola Gay Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 15 Cze 2010 06:50   Postaw piwo autorowi tego posta

A nie lepiej zlamać symbian? Koniec z martwieniem sie o certyfikaty...

http://symbiane.pl/hackow...are-vt14598.htm
http://symbiane.pl/hackow...v40-vt14511.htm

slw1ent Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 16 Cze 2010 07:56   Postaw piwo autorowi tego posta
sadze ze ten poradnik rozwiaze wszelkie problemy. pokazuje gdzie za darmo mozna zdobyc wlasny certyfikat po czym pokazuje jak podpisac aplikacje bezposrednio na telefonie lub online.

Pobieranie / Download:

Koduj linki//Jackson
Enola Gay Podpisywanie certyfikatu! Napisany: 16 Cze 2010 08:12   Postaw piwo autorowi tego posta

chociaż link dodaj w code kod emotikony: :)