| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| HolyGoalie | |
|
Witam. Od kilku dni posiadam Nokię 5800XM, lecz nie moje na niej zainstalować żadnej aplikacji, ani gry . Czy mógłby mi ktoś objaśnić jak podpisywać certyfikaty?, albo jak złamać system?!_________________ |
||
| chucky | |
|
HolyGoalie napisał/a: certyfikatow się nie podpisuje tylko nimi podpisujesz aplikacje które nie chcą się zainstalować a jak chcesz złamac system to musisz mieć certyfikat z OPDA i tylko nim podpiszesz helloOX-a
_________________ |
||
| HolyGoalie | |
|
Mógłbyś to bardziej opisać ? Bardzo zależy mi na instalowaniu aplikacji/gier. Jak podpisać nimi grę / aplikację / A czy te złamanie systemu trudno się robi?_________________ |
||
| chucky | |
|
| do tego jest długi poradnik i nie chce mi się go kopiować ale mogę dać linka na PW do niego jak chcesz. _________________ |
||
| HolyGoalie | |
|
| Byłbym wdzięczny !!! _________________ |
||
| MikoSh | |
|
| to podobno dosyc ryzykowna zabaw. ,mnie też wpienia jak sobie sciągne jkąś suuuper gre a tam bład certyfikatu. jest w necie program do podpisywania ale nie jest podpisany i nie można go zainstalowac Bez wulgaryzmów proszę // Szymuś |
||
| kubaracing | |
|
| ja tez chcę: jedrulan@Gmail.com |
||
| fujim | |
|
| Apropo poradnika również bym poprosił jako PW lub na maila fujim@o2.pl | ||
| slw1ent | |
|
| ja rowniez prosze o poradnik do podpisywania aplikacji na pw lub na email slwpoludnie@tkdami.net. albo wklei link na forum poprostu. | ||
| Enola Gay | |
|
| A nie lepiej zlamać symbian? Koniec z martwieniem sie o certyfikaty... http://symbiane.pl/hackow...are-vt14598.htm http://symbiane.pl/hackow...v40-vt14511.htm _________________ |
||
| slw1ent | |
|
| sadze ze ten poradnik rozwiaze wszelkie problemy. pokazuje gdzie za darmo mozna zdobyc wlasny certyfikat po czym pokazuje jak podpisac aplikacje bezposrednio na telefonie lub online. Pobieranie / Download:
Koduj linki//Jackson |
||
| Enola Gay | |
|
chociaż link dodaj w code _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |