Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
RadKe12 Pokemon Gold PL Napisany: 19 Sty 2010 12:34 Pokemon Gold PL   Postaw piwo autorowi tego posta

Pokemon Gold PL

Pokemon chyba każdy z nas zna . Teraz można grać na symbianie!(Testowane , w pełni sprawne na nokia 5530XM)

Instrukcja:
1.Instalujemy grę Jar .
2.Wchodzimy : Menu>Aplikacje>MeBoy
3.Wchodzimy w Settings.
4.W opcji Scaling zaznaczamy wszystko(Scale to lift ; Keep proportions ; Start in full screen
5.Przewijamy do dołu i w podpunktcie Language wybieramy j.Polski
6.Bierzemy Save i wszystko powinno śmigać .

Nowe linki :

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Nowsza wersja na 2 stronie
dodge1001 Pokemon Gold PL Napisany: 25 Sty 2010 05:15   Postaw piwo autorowi tego posta
gdzie tam znajduje sie instalka .jar????/
chucky Pokemon Gold PL Napisany: 25 Sty 2010 05:21   Postaw piwo autorowi tego posta

dodge1001, w linku znajduje się instalka jar , wrzucasz ja na telefon i instalujesz

semariel Pokemon Gold PL Napisany: 29 Sty 2010 01:38   Postaw piwo autorowi tego posta
Witaj. Coś link nie czynny kod emotikony: ;) kod emotikony: :) Odśwież go plx kod emotikony: ;)
RadKe12 Pokemon Gold PL Napisany: 03 Lut 2010 09:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Nowe linki tu i w pierwszym poście :

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:
chwastu57 Pokemon Gold PL Napisany: 07 Lut 2010 01:53   Postaw piwo autorowi tego posta
wszystko działa sprawnie.
Dzięki kod emotikony: :puppyeyes:
grumm Pokemon Gold PL Napisany: 08 Lut 2010 07:41   Postaw piwo autorowi tego posta
dobra już znalazłem czego szukałem kod emotikony: :D
dla zainteresowanych to czego szukałem kod emotikony: :)
http://symbiane.pl/seria-...mon&start=0
kamcio714 Pokemon Gold PL Napisany: 10 Maj 2010 06:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Powiem wam jedno kod emotikony: ;P zrycie jest na K550i kod emotikony: :cry: niedziała na kolorwoym wyświetlaczu musze grac na czarno bialym jak ktos znajdzie rozwiazanie to niech napsize w tym temacie z góry dziekuje kod emotikony: :thumbup:

Poprawiłem błędy//Jackson
kamcio714 Pokemon Gold PL Napisany: 15 Maj 2010 10:01   Postaw piwo autorowi tego posta

juz znalazlem musze obrocic ekran o 90stopni w ustawieniach kod emotikony: :thumbup:

Nie pisz posta pod postem! //Jackson
ozzy666 Pokemon Gold PL Napisany: 15 Cze 2010 11:36   Postaw piwo autorowi tego posta
no dobrze teraz juz widze nie wiedzialem bo jestem tu pierwszy raz przepraszam
Enola Gay Pokemon Gold PL Napisany: 16 Cze 2010 12:34   Postaw piwo autorowi tego posta

ozzy666, Nie pisz posta pos postem! Od tego jest opcja edytuj.

redziorek Pokemon Gold PL Napisany: 14 Lip 2010 01:11   Postaw piwo autorowi tego posta
Super działa na SE u5i Vivaz i Satio, a w opcji skalling wystarczy zaznaczyć , żeby dopasowało do ekranu i też będzie dobrze kod emotikony: ;D
1 2 3 »