| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| RadKe12 | |
|
| Pokemon Gold PL Pokemon chyba każdy z nas zna . Teraz można grać na symbianie!(Testowane , w pełni sprawne na nokia 5530XM) Instrukcja: 1.Instalujemy grę Jar . 2.Wchodzimy : Menu>Aplikacje>MeBoy 3.Wchodzimy w Settings. 4.W opcji Scaling zaznaczamy wszystko(Scale to lift ; Keep proportions ; Start in full screen 5.Przewijamy do dołu i w podpunktcie Language wybieramy j.Polski 6.Bierzemy Save i wszystko powinno śmigać . Nowe linki : Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Nowsza wersja na 2 stronie |
||
| dodge1001 | |
|
| gdzie tam znajduje sie instalka .jar????/ | ||
| chucky | |
|
| dodge1001, w linku znajduje się instalka jar , wrzucasz ja na telefon i instalujesz _________________ |
||
| semariel | |
|
Witaj. Coś link nie czynny Odśwież go plx |
||
| RadKe12 | |
|
| Nowe linki tu i w pierwszym poście : Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| chwastu57 | |
|
| wszystko działa sprawnie. Dzięki |
||
| grumm | |
|
dobra już znalazłem czego szukałem dla zainteresowanych to czego szukałem http://symbiane.pl/seria-...mon&start=0 |
||
| kamcio714 | |
|
Powiem wam jedno zrycie jest na K550i niedziała na kolorwoym wyświetlaczu musze grac na czarno bialym jak ktos znajdzie rozwiazanie to niech napsize w tym temacie z góry dziekuje Poprawiłem błędy//Jackson |
||
| kamcio714 | |
|
| juz znalazlem musze obrocic ekran o 90stopni w ustawieniach Nie pisz posta pod postem! //Jackson |
||
| ozzy666 | |
|
| no dobrze teraz juz widze nie wiedzialem bo jestem tu pierwszy raz przepraszam | ||
| Enola Gay | |
|
| ozzy666, Nie pisz posta pos postem! Od tego jest opcja edytuj. _________________ |
||
| redziorek | |
|
Super działa na SE u5i Vivaz i Satio, a w opcji skalling wystarczy zaznaczyć , żeby dopasowało do ekranu i też będzie dobrze |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5230] Gra pokemon gold przycina się |
Pytania i Problemy z telefonami | tomekkrupka | |
Pokemon CrystalPrzygodowa |
128x160 | Raven1911 | |
Pokemon Red Pl |