| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
Popup Clock v1.0
Wszystko spakowane w instalce, więc nie trzeba kombinować. Po zainstalowaniu robimy restart telefonu. Jak to działa? Blokujemy ekran i klawiaturę. Naciskamy klawisz Menu lub On/Off i powinien pojawić się zegar z przyciskiem odblokuj. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Potwierdzam działanie na noki 5230. _________________ |
||
| PcDiablo | |
|
U mnie też działa Nokia 5530 XM. |
||
| master228 | |
|
| X6 Działa. _________________ |
||
| baQ | |
|
| Przez to można odblokować i suwakiem na boku telefonu, i przyciskiem? Całego poprzedniego posta nie cytujemy // Jackson |
||
| borek691 | |
|
Tak _________________ |
||
| kmisio | |
|
nokia 5230 po update do v50 ma takie coś w standardzie.. jedna różnica: odblokowanie to nie przycisk, ale suwak |
||
| danielek_x | |
|
| A u mnie na noki n97 nie działa, wyskakuje mi błąd certyfikatu. | ||
| Casaya | |
|
| danielek_x, wszystkie modyfikacje bedziesz mógł zainstalować po wczesniejszym złamaniu systemu. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| yogurt | |
|
| Ja też mam coś takiego po aktualizacji oprogramowania na noki 5230 | ||
| Harmattan | |
|
| Działa na Satio, bardzo fajna rzecz. Jednak szkoda, że nie można tego ustawić "na stałe" tylko dopiero gdy kliknie się środkowy przycisk. No ale co tam. Działa również w trybie landscape _________________ |
||
| Skorsik | |
|
| u mnie lipa "składnik wbudowany" a mam nokie n97 mini | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
SMS Popupzapewnia wygodny dialogowy popup wiadomości |
Aplikacje | patrikos23 | |
[Patch] Disable Popup FaderWyłącza rozjaśnienie tła podczas wyświetlania menu kontekstowego |
Modyfikacje | Jack | |
[1.6+] SMS Missed Call Popup NotifierPodręczne okno wiadomości tekstowej lub rozmowy |
ClockPo wlaczeniu aplikacji mamy taki o to zegarek |
Aplikacje | Jack | |
[2.1+] DX Clockbudzik |
Aplikacje | Casaya | |
Appleseed Clockwidget |
Aplikacje | Casaya | |
PodO'ClockPod O'Clock odtwarza w kolejności losowej podcasty, gdy alarm się wyłącza |
PodO'ClockPod O'Clock odtwarza w kolejności losowej podcasty, gdy alarm się wyłącza |
[1.6+] One More Clock Widget60+dynamicznych widżetów zegara ekranu głównego |