| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Pobieranie / Download:
Najnowsza wersja Tutaj _________________ |
||
| EloDanielo | |
|
ogólnie wszystko działa tylko zamiast skorek jest moj motyw i nie da sie przyciszac wie ktos jak to naprawic? moze cos w ustawieniach ale chyba juz wszystko wciskałem |
||
| marcinq24 | |
|
| u mnie to jest pusty ekran muzyka gra ale cystka nie wiem czemu | ||
| NOVAC13 | |
|
| MAM TO SAMO MUZYKA GRA A ODTWARZACZA NIE MA | ||
| lania30 | |
|
| Witam. Właśnie to taki odtwarzacz mi chodziło, niestety muzyka gra a nic nie widać pozdr LANIA |
||
| Jack | |
|
| zainstaluj ttpod lub lcg jukebox _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeżeli nie widać nic to wejdz w opcje i wybierz jeszcze raz skina i będzie ok. U mnie było to samo Power Mp3 v1.17PL by kismos Pobieranie / Download:
|
||
| Meler | |
|
| Nie wszystkie skiny są poprawnie zrobione, tym bardziej na s60v5. Raczej ten skin nie bedzie już dzialał | ||
| patrikos23 | |
|
| Wiem-program nie mojego autorstwa, ale kilka działa i są całkiem fajne. _________________ |
||
| kamillp | |
|
Pobieranie / Download:
*wersja PL *wmontowany Skin (Landscape) z widokiem w poziomie i w pionie Testowany na telefonie nokia 5230 |
||
| patrikos23 | |
|
PowerMP3 Ultra v.1.18 S60v5 by Léo Symbian (Nowe ikony + 28 ekskluzywnych skórek) Co nowego w wersji Ultra PowerMP3 S ^ 1: -nowe ikony -Nowe kolory, aby dostosować temat. -Ponad 28 tematów dla S60v5. -osobne pliki, teraz odtwarzacz wyłącznie dla telefonów S^1 Ta wersja jest tylko dla S60v5 (S ^ 1). Odinstalować poprzednią wersję, aby zainstalować tą. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| pewex | |
|
| kicha ten sendspace :-( nie moge sciągnąć pliku... | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Power MP3 + 22 SkinyOdtwarzacz muzyki |
Aplikacje | T@mek | |
Mobile Mouse & Power MP3Sterowanie myszką komputerową za pomocą Bluetooth'a |
Aplikacje | BoRoS | |
Odtwarzacz inny niż power mp3 |
Szukam | lovelas69 | |
Walkman Power Mp3+skiny na symbianaOdtwarzacz muzyki |
Aplikacje | BoRoS | |
[2.1+] GO Power Masterkontrola baterii |
Aplikacje | Casaya | |
Power Bootpozwala na wybranie aplikacje jakie mają się uruchomić podczas włączania telefonu |
Aplikacje | abdullahi | |
Power Climber 3Dkaskaderska |
Gry | patrikos23 | |
Power BootAplikacja, dzięki której możesz wprowadzic niektóre programy do autostartu podobnie jak w windows. |
Aplikacje | bartek50003 | |
Power Control Pluswidżety, które mogą włączyć / wyłączyć ustawienia w telefonie. |
Aplikacje | DSV | |
Power CalculatorKalkulator naukowy |
Aplikacje | patrikos23 | |