Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie?
Pisanie SMS lcap63%rcap 63% [ 14 ]
Dzwonienie lcap36%rcap 36% [ 8 ]
Autor Wiadomość
Szymuś Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 02 Maj 2009 09:12 Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie?   Postaw piwo autorowi tego posta

Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? - zapraszam do dyskusji na dany temat! kod emotikony: ;) Ja osobiście wole wysyłanie sms kod emotikony: ;) Również możecie głosować! kod emotikony: ;)

nokiaspl Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 02 Maj 2009 06:21   Postaw piwo autorowi tego posta

ja tam wole zadzwonić ,tak dla mnie lepiej
Romuś Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 02 Maj 2009 06:46   Postaw piwo autorowi tego posta

ja wole sms wygodniej kod emotikony: :)
Dante Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 02 Maj 2009 11:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja też jestem za sms-ami...
To też zależy do kogo, ale lubię sobie tak szybko napisać sms-a kod emotikony: :]
lui754 Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 03 Maj 2009 12:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzwonienie kod emotikony: :) Mój rekord to przegadane 69 godzin w ciągu miesiąca kod emotikony: :D z dziewczyną kod emotikony: :P mam darmowe więc korzystam
Bonus Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 17 Cze 2009 12:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja wole smsy kod emotikony: ;) pogadać to można podczas spotkania.. kod emotikony: :kiss: hehe
PLANETA Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 17 Cze 2009 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Wolę zadzwonić ,tak jest łatwiej i prościej. kod emotikony: ;)
HolyGoalie Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 23 Cze 2009 07:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Zdecydowanie pisanie sms'ów. Lecz z tego względu, że mam darmowe minuty, jestem zmuszony dzwonić ! kod emotikony: :D

Cantina Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 23 Cze 2009 08:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Sms, bo wygodniej, a poza tym można więcej sklecić. kod emotikony: :)

PUREevil Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 05 Sie 2009 10:23   Postaw piwo autorowi tego posta

zależy w jakiej sytuacji
Np. Na lekcji wygodniej jest pisać smsy (nie wyobrażam sobie , żebym swobodnie rozmawiał na lekcji) kod emotikony: :puppyeyes:

ALE i tak wole dzwonienie kod emotikony: ;D

d00b Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 14 Sie 2009 03:37   Postaw piwo autorowi tego posta

PUREevil napisał/a:
  • zależy w jakiej sytuacji
    Np. Na lekcji wygodniej jest pisać smsy (nie wyobrażam sobie , żebym swobodnie rozmawiał na lekcji) kod emotikony: :puppyeyes:

ALE i tak wole dzwonienie kod emotikony: ;D

Czy ja wiem kod emotikony: :P Osobiście z tym nie mam problemu. Mówię sorowi że zaraz wrócę bo mam telefon i wychodzę sobie na legalu kod emotikony: ^_^

Cantina Preferujesz pisanie sms'ów czy dzwonienie? Napisany: 14 Sie 2009 09:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak dzwoni na lekcji, wychodzę do toalety kod emotikony: xD