| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rogeromuro | |
|
| Witam mam nokie 5230 i chciałbym zainstalować parę aplikacji, ale powstaje problem podpisania certyfikatu. Jestem człowiekiem strasznie niecierpliwymi nerwowym. Jak zobaczyłem stronę opdy po chińsku to moja św. klawiatura wylądowała za oknem. Czy ktoś mógłby mi pomoc w wyrobieniu tego certyfikatu ? gg 4759412 | ||
| Jack | |
|
| Najpierw podaj nam wersje softu bo może się okazać że certyfikat jest zbędny _________________ |
||
| rogeromuro | |
|
| s60v5 Nokia 5230 z navi. Sieć Orange ffs ;/ | ||
| darkonx | |
|
| wersje softa możesz sprawdzić wpisując *#0000# w telefonie np: 50.0.005 (chyba o to chodziło Jacksonowi) _________________ |
||
| rogeromuro | |
|
| V20.0.005 | ||
| Jack | |
|
Tak dokładnie o to a więc złamiesz ten soft tylko i wyłącznie tym sposobem http://symbiane.pl/hackow...are-vt14598.htm_________________ |
||
| rogeromuro | |
|
| Szczerze mówiąc to boje się łamać soft. Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Po drugie nie mam zielonego pojęcia o czym mowa w nie których pkt. Wiem, że dla was jest to coś normalnego, ale ja jestem w tym zupełnie świeży. Edit: Druga sprawa to nie mogę pobierać z tamtego forum. Chyba jestem zbyt świeży albo mam za mało postów. Cholera wie i znowu się denerwuje...;/ |
||
| Jack | |
|
| Kolego niestety ja Ci lepiej mi wytłumaczę wszystkiego niż to co masz w tamtym poradniku. Po prostu musisz się wziąść w garść a następnie głęboki wdech i zacząć postępować wg instrukcji a zobaczysz że to nie jest takie trudne. _________________ |
||
| rogeromuro | |
|
| Eh ostatecznie się wycofuje nie chce zniszczyć niczego może spróbuje później. Na początku myślalełem, że jest jakaś możliwośc podpisania tych certyfikatow., ale skoro mowisz ze najlepiej złamać system to pier888 nie robie Łatwiej by mi było zrobic certyfikat na opda gdyby w tym opisie tma działąły obrazki a że nie działąja to nei mam pojecia co dalej zrobic w pkt gdzie jestem w zakładce My Certyficate. |
||
| darkonx | |
|
hmm? nie działają ci obrazki? w My Certificate trzeba kliknąć button "Apply cer" i wypełnić wszystkie pola, [swój numer IMEI sprawdzasz wpisując *#06# na telefonie], potem czekasz kilka godzin na zatwierdzenie certyfikatu. Po zatwierdzeniu ściągasz pliki: .cer .key i SignSISTool.exe (wszystko znajduje się na tamtej stronie) wypakowywujesz wszystko do jednego folderu, uruchamiasz programik SignTool i wypełniasz pola: 1,3,4 są polami do których należy wczytać ściągnięte pliki natomiast pole 2 służy do wczytania aplikacji którą chcemy podpisać a w polu 5 wybieramy miejsce zapisania podpisanego pliku Jeśli będą jakieś problemy pisz na gg (wyśle ci numer na pw)_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| rogeromuro | |
|
No i wreszcie z moim zrytym humorem jesteś jak Apap masz piwo |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jestem świeżakiem! Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | emeril888 | |
Usuwanie aplikacji 5800XM i problem z certyfikatemProblem z usunięciem aplikacji... oraz z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | Arturex | |
Podpisywanie certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | uki1985 | |
Co zrobić z certyfikatem z OPDA? |
Pytania i Problemy z telefonami | pchmurek | |
[C6] Błędy z nieważnym certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | os8iem | |
[SE VIVAZ] Podpisywanie certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | Krzychu89 | |
Wkrótce smartfony z certyfikatem THX? |
Newsy | Laki1231 | |
[SE Vivaz] Wyjątkowy przypadek z certyfikatem |