| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Kolor | |
|
| Witam!! Mam problem i prosze Panstwa o pomoc:( 1. Sprawa czasem nie często ale jednak telefon podczas pisania sms nagle jakby sie zawiesił i dopóki nie wyjmę i wstawię baterii to nie działa 2.Nie wiem dlaczego ale nie moge zainstalowac Niekgorych Gier i Wiekszosci Aplikacji:( np: Chcialem zainstalowac Smartmovie czy tez inny jakis program a tu komunikat "Blad certyfikatu" czy cos takiego i nie chce sie instalowac:( Prosze o Pomoc!! |
||
| chucky | |
|
| 2. złam symbiana 1. zrób hard format lub aktualizuj sobie softa _________________ |
||
| Kolor | |
|
Dziękuję za odp a Teraz jak mogę zrobić i to i to? mam telefon od 5 dni i nie wiem jeszcze co i jak ;( Z góry dziękuję za pomoc |
||
| chucky | |
|
| hard format wykonujesz na wyłączonym telefonie, następnie wciskasz *,3,zielona słuchawka i power on,off, trzymasz do momentu mrugnięcia napisu nokia, bateria musi być naładowana do co najmniej 80%, aktualizacje możesz zrobić przez program Nokia PC Suite i napisz jaki masz soft, bo starsze softy do e52 łamie się za pomocą hellooxa a nowsze trzeba przeflashować Jafem lub phoenixem _________________ |
||
| Jack | |
|
| Wystarczyło użyć wyszukiwarki: http://symbiane.pl/lamani...loox-vt2213.htm http://symbiane.pl/format...s60v3-vt259.htm _________________ |
||
| Kolor | |
|
| znaczy ja nie wiem gdzie mogę sprawdzić wogole jakiego mam softa:( Tak jak pisalem jestem nowym uzytkownikiem ale Chcialbym sie nauczyc I czyli jak zrobię Hard Format i jakoś złamie softa to będę mógł normalnie instalować programy ?? |
||
| Jack | |
|
| Soft sprawdzisz kodem *#0000#. Jeżeli zrobisz format nie powinno już Ci się tak dziać przy pisaniu SMS. A jeżeli złamiesz system zainstalujesz wszystko _________________ |
||
| Kolor | |
|
| Wpisalem i wyswietlilo sie tak: Wersja oprogramowania 031.012 Data wersji oprog 06-Jan-2010 Wersja Niestandardowa 031.012.272.01 Typ RM-469 czy Ten Format skasuje MI c os z telefonu?? dziwki czy cos?? czy moge spokojnie zrobic go z Karta Pamieci ? |
||
| chucky | |
|
| Kolor, HF skasuje ci wszystkie pliki, dane dlatego zrób najpierw kopie zapasową w programie Nokia PC Suite , możesz HF zrobić z karta pamięci ale ja zawsze ja wyciągałem jak robiłem _________________ |
||
| Kolor | |
|
Przytrzymałem owe 4 klawisze i w kilka sec wszystko wróciło do fabrycznego stanu Teraz mam Pytanko w jaki sposób złamać symbiana?? wyżej podany link jest do symbian 9,1 czy to do mnie tez będzie pasowało? czy inaczej muszę? |
||
| Jack | |
|
| Kolor podpisz i zainstaluj hello ox 1.03 i jeżeli operacja przebiegnie do końca oznacza to że masz złamany system. Jeżeli zatrzyma się na jakiejś operacji to anuluj i skorzystaj z innej wersji hello ox którą także podpisujesz. Jeżeli żadna z opisanych wyżej metod nie będzie działać skorzystaj z tego http://symbiane.pl/hackow...are-vt14598.htm _________________ |
||
| Kolor | |
|
Nie rozumiem Słowa podpisz:( sciagam tego hello i proboje wlaczyc plik sis z tel ale nie dziala |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Problem kopiowaniem numerów z karty pamięci na telefonu [E52 |
Pytania i Problemy z telefonami | Borek1996 | |
[E52] Aktualizacja |