| Temat Zamknięty przez: Cantina |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| knapers85 | |
|
| Witam, mam takie pytanie,mianowicie, posiadam starą nokię E90, zrobiłem upgrade softu z wersji bodajże 227.xx.xx do wersji 300.34.84 i pojawił się problem.mianowicie nie zawsze działa joystick na wewnętrznej klawiaturze i po kilku dniach od resetu telefonu(twardego resetu)nie działa wibracja.Joystick po kilku minutach się odzywa, ale nie tak ma być przecież że czekam 5 minut aż zaskoczy o co chodzi:( Pytanie moje w związku z tym brzmi: czy jest możliwość i jakiego oprogramowania potrzebuję by powrócić do starszej wersji symbiana, na której fon hulał poprawnie?? dzięki za odpowiedź:) pozdrawiam aha, dodam jeszcze że po podłączeniu słuchawek spełniają swoje zadanie lecz jeśli ktoś dzwoni to dzwoni głośniczek w fonie nie w słuchawkach:/ przed zmiana softu dźwięk był w słuchawkach i to nie wina słuchawek:/ |
||
| deltanet | |
|
| Do starszej wersji oprogramowania nie powrócisz bez wizyty w serwisie...Downgrade można przeprowadzić tylko boxem serwisowym... Wgraj nowe oprogramowanie jeszcze raz... Jesli poprzednio wykonałeś update przez NSU to polecam zrobic to innnym programem np. Phoenixem Poczytaj tutaj...Poradnik na podstawie innego modelu telefonu ale procedura ta sama... Pobieranie / Download:
|
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Bluetooth Nokia e90 |
Pytania i Problemy z telefonami | zimi8 | |
[E90] Przegladarka z flashem |
Szukam | athread | |
[E90] Gdzie wypakowywać gry? |
Pytania i Problemy z telefonami | ursusowiec 360,4011 | |
Hisense HS-E90 ; pierwszy Android producenta |
Newsy | ziomek | |
[E90] Odtwarzacz plików .pls .m3u (radio internetowe) |
Szukam | adkindahouse | |
GG problem |
Pytania i Problemy z telefonami | Light_Kira90 | |
problem z n 73 me z usb |
Pytania i Problemy z telefonami | maniakus10NB | |
Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | rogeromuro | |
problem z nokią C5nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | Krisy | |
[X6] Problem z zacinkami !!!Wszystko mi się zacina - gry, filmiki przez Juli Player |
Pytania i Problemy z telefonami | sobierajeq | |