| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ptychu | |
|
| Witam, mam taki problem, dzisiaj rano zobaczyłem telefon z białym ekranem i napisem nokia,żadne przyciski nie działały,wciągnąłem baterię włączyłem ponownie i to samo.Okazało się że bez karty telefon działa,a z kartą nie(po włączeniu biały ekran z napisem nokia,nie pokazuje się klawiatura do wpisania pina).Jak kartę wsadzam do czytnika komputera to czytnik ją widzi ,a telefon się blokuje .Co z tym zrobić? | ||
| Jack | |
|
| Sformatuj kartę i spróbuj ponownie ale najpierw zrób kopie potrzebnych rzeczy. _________________ |
||
| pablo19_1f | |
|
| moze instalowales jakies modyfikacje? przy niektorych modyfikacjach czasami tak sie moze zdarzac | ||
| ziomek | |
|
| Mozliwe jest też że za bardzo zapchałeś karte i komórce trudno ją przeczytać spróbuj najpierw włączyć bez karty a potem ją włożyć o ile u ciebie tak się da . _________________ |
||
| ptychu | |
|
| Dzięki za rady,będę próbował po kolei Waszych rad,ale czy wkładając kartę przy włączonej komórce nie uszkodzę jedno i drugie? Modyfikacji żadnych nie robiłem, a karta 8 gb jest zapełniona w ok 70% tzn wolne jest ok 2,9 gb .A do tej komóry można przecież wsadzić max 16 gb. | ||
| ziomek | |
|
| ptychu to że piszą że max 16 gb to nie oznacza że to prawda oni tak często dla picu piszą nie wszystko się sprawdza w praktyce . co do uszkodzenia to raczej nie no bo dlaczego ale nie powiem ci na 100% bo nie miałem do czynienia z 5800 już długi czas . _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ptychu | |
|
| Dzięki ziomek zaryzykuję i wsadzę kartę przy włączonej komórze i dam znać co z tego wyszło,spróbuję też rad kolegów a nóż się uda. | ||
| ptychu | |
|
Dzięki ,udało się ,wsadziłem kartę do włączonego telefonu i zadziałało przyjął kartę,ale rady kolegów też brałem pod uwagę,jeszcze raz dzięki bardzo,zamykam temat Zamykam//Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Problem z kartą turbo sim |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |
Thunderbolt z kartą 32GB w standardzie18.03.2011 |
Newsy | sadam81 | |
Micro CS HD !Strzelanka |
240x320 | T@mek | |
Micro MazeSterujemy kulka za pomoca czujnika ruchu |
Gry | Jack | |
Micro Counter Strike |
240x320 | elinart111 | |
Micro Counter Strike |
Inne | Szymuś | |
Gabor Fetter Micro PinballPin Ball |
Gry | Jack | |
Trend Micro Mobile SecurityAplikacja telefon przed zagrożeniami internetowymi oraz spamem tekstu. |
Aplikacje | Jack | |
Jak Odblokować kartę Micro SD. |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |