Autor Wiadomość
krystian139 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 11:57 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona"   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam mam taki problem w noki 5800 xm jak wkladam jakas karte pamieci wyskakuje mi ten komunikat "karta pamieci uszkodzona" zaktualizowalem software i dalej nic nie pomga prosze o jakas pomoc
chucky Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 12:10   Postaw piwo autorowi tego posta

jakiej firmy jest karta? kingston? to radzę kupić sandiska bo z kingstonem powyżej 2gb są problemy m.in. takie że pisze że karta uszkodzona

krystian139 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 12:19   Postaw piwo autorowi tego posta
leo20 napisał/a:
  • jakiej firmy jest karta? kingston? to radzę kupić sandiska bo z kingstonem powyżej 2gb są problemy m.in. takie że pisze że karta uszkodzona

nie jest to kingston ale sprawdzalem na 3 kartach tak i to samo jedna byla 64mb nie wiem co to za problem moze byc prosze o pomoc
chucky Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 12:46   Postaw piwo autorowi tego posta

najwidoczniej slot karty pamięci jest uszkodzony

krystian139 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 01:01   Postaw piwo autorowi tego posta
leo20 napisał/a:
  • najwidoczniej slot karty pamięci jest uszkodzony

ale jak wlkladam to wykrywa jak bym bo pika a jak wyjmuje to jest komunikat zeby uzyc bezpiecznego wyjmowania karty wiec nie wiem
chucky Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 01:06   Postaw piwo autorowi tego posta

bo jak wyciągasz kartę musisz wejść w narzędzia->karta pamięci i wcisnąć użyj bezpiecznego wyjmowania kart pamięci wtedy możesz wyciągnąć kartę pamięci a ty pewnie tak nie robiłeś i się coś zwaliło idź do jakiegoś serwisu i się spytaj co może być przyczyną tego.

krystian139 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 02:11   Postaw piwo autorowi tego posta
leo20 napisał/a:
  • bo jak wyciągasz kartę musisz wejść w narzędzia->karta pamięci i wcisnąć użyj bezpiecznego wyjmowania kart pamięci wtedy możesz wyciągnąć kartę pamięci a ty pewnie tak nie robiłeś i się coś zwaliło idź do jakiegoś serwisu i się spytaj co może być przyczyną tego.

nie wiem wlasnie nie robilem tak ;/ moze to wina softwera ??
chucky Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 02:23   Postaw piwo autorowi tego posta

ale pisałeś że aktualizowałeś softa i problem dalej jest?

krystian139 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 23 Cze 2009 03:59   Postaw piwo autorowi tego posta
leo20 napisał/a:
  • ale pisałeś że aktualizowałeś softa i problem dalej jest?

tak aktualizowalem i problem dalej jest nie wiem o co chodzi teraz moze przez to ze wymienialem wyswietlacz?? i otwieralem cala srodek?
tab13 Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 25 Cze 2009 06:12 karta   Postaw piwo autorowi tego posta
Czynności wymienione przez leo a następnie Karte wkładamy przy wyłaczonym telefonie i tak samo wyjmujemy pisze to w instrukcji.Inaczej grozi uszkodzeniem splotu .
ziomek Problem z karta pamieci "karta pamieci uszkodzona" Napisany: 25 Cze 2009 05:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak nic nie pomoże idz do serwisu to może wymienią ci cały slot .