| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Speddo | |
|
| Witam a więc mam taki problem posiadam ww telefon ktory przywiozlem z UK w pl posiadma kartę Plusa i chodzi mi dokladnie o to ze np. pobralem sobie mapki do GPS'ika ale gdy je instaluje wyswietla mi jakis komunikat po ANG a dokladnie Online certyikate check failed . W uk miałem darmowy dostęp do internetu. To samo dzieje się z innymi aplikacjami typu Skype którego znalazłem na którymś z forum Z symbianami. to jeden problem. Kolejnym problem a może raczej pytaniem czy mogę jakoś uruchomićna tej noki odtwarzanie zwykłych filmów bez żadnego konvertowania ich w 3gp itp ? I jeszcze jedno czy jest jakis program ktory odbieral by TV bo z tego co szlyszalem da rade na tej noki odbierac progrmay z Góry dzięki za pomoc |
||
| Jack | |
|
| ad 1 zmień product code na polski ad 2 skorzystaj z core player / smart movie ad 3 spb tv _________________ |
||
| Speddo | |
|
co do 1 konieczne to jest ?2. Mam SmartMovie orginalke a potem mam cracka do niego i wyswietla mi cos takiego gdy chce zainstalowac unable to instal unsigned software Check 'Software instalation' setting in aplication menager 3. Czy jesli to sciagne uda mi sie to zainstalowac bez zrobienia 1 punktu? aha i jak byc mial linka i dalo by rade podesli ;* Aha i jeszcze jedno nie msuze hackowac/odblokowywac tego symbiana bo czytam i czytam i niemoge sie doczytac Z gory dzieki i Sorki ale Zielony |
||
| Jack | |
|
| 1 tak 2 mozesz uzyc innej wersji lub core player 3 nie musisz robić 1 http://symbiane.pl/spb-tv...spb&start=0 Opis:
próbuj instalować a jak nie da rady to dopiero zlam _________________ |
||
| Speddo | |
|
A niemasz moze pod reka gdzies jakiejs sprawdzonej wersji tego core.. ;] Najlepiej takiej zeby tylko zainstawloac .Aha i co mi da zmina product code na Pl co tace co zyskam ? i czy da rade to zrobic w domowych warunkach Dzieki z gory. teleon byc mzoenie dlugo wroci do angli wiec niewiem czy warto. Ale napsiac mzoe cie co strace co zyskam Dzikei |
||
| Speddo | |
|
| co do tej telewizji chcialem zainstalowac ten program i cos takiego Online certyikate check failed .. Czy da cos jesli bd uzywal telefonu w Anglii z darmowy dostępem do internetu tam da rade to zainstalować bo tutaj same problemy z tymi programami :x |
||
| Jack | |
|
| Nie pisz posta pod postem !! złam system i dopiero instaluj programy ponieważ niektóre nie posiadają w sobie certyfikatu a od tego właśnie jest jego łamanie. Pc zmienisz domowymi sposobami korzystając z Nss a umożliwia to wgranie najnowszego niebrandowanego softa _________________ |
||
| Speddo | |
|
Dobra popróbowałem rożnych sposobów i ni nie idzie zainstalować. To może jednak zmienić tego symbiana ? Aha i jeszcze jedno jak tu wgrać PL menu .I takie pytanko czy jeśli jeszcze nie zbyt to rozumiem to samemu czepiać się tej zmiany symbiana ?? (chodzi mi najbardziej o to abym mógl instalować ten all programiki i najlepiej PL menu |
||
| Jack | |
|
| Symbiana nie da się w żaden sposób zmienić aby mieć pl menu należy product code zmienić na polski reszty twojej pytań nie rozumiem pisz krótko i jasno _________________ |
||
| Speddo | |
|
hmm To jak zmienic ten product code:D i 2 sprawa co tu zrobic abym mowgl instalowac programy bo caly czas wyskakuje mi ta informacja z certyfikatem jak pisałem wyżej |
||
| chucky | |
|
| Speddo, żeby moc instalować wszystkie aplikacje musisz złamać system, a do zmiany product code możesz użyć programu Nemesis Service Suite _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N97 mini - problem |
Pytania i Problemy z telefonami | patryksrem | |
[Nokia n97 mini] Problem z MMS |
Pytania i Problemy z telefonami | olafbydg | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |