| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ptychu | |
|
| Witam ,mam problem z włączeniem telefonu po przeprowadzonej aktualizacji (niby pomyślnej),za pomocą Nokia Software Updater. Po prostu nie chce sie włączyć czasem zadziała wibracja i tyle.Próbowałem wyciągać baterię ,podłączać ładowarkę,usb i nic .Proszę o jakieś rady .Z góry dziękuję i pozdrawiam. | ||
| v1sioN | |
|
| Na wejście proponuję Hard Reset (czerwony+zielony+kamera+power). Telefon powinien się uruchomić. (Upewnij się także czy masz naładowaną baterie). _________________ |
||
| ptychu | |
|
| Czerwony i zielony rozumiem . Wszystko razem przycisnąć czy w odpowiedniej kolejności? | ||
| chucky | |
|
| ptychu, razem tj. zielony+czerwony+kamera i wtedy power on/off trzymasz do momentu mrugnięcia napisu nokia _________________ |
||
| ptychu | |
|
| Nic to nie daje ,nawet jak podłączyłem ładowarkę nie pokazuje że się ładuje ,w ogóle zero reakcji,tylko wibracja i tyle. | ||
| chucky | |
|
| ptychu, możesz jeszcze przez Phoenixa spróbować, jak to nie pomoże to serwis tu masz jak wgrac soft do niewłączającego się telefonu: Pobieranie / Download:
|
||
| ptychu | |
|
| Dzięki spróbuję. | ||
| ptychu | |
|
| Gdzie mogę znaleźć program phoenix + paczka oprogramowania? | ||
| chucky | |
|
Pobieranie / Download: a firmware ściągnij przez program Navifirm
_________________ |
||
| ptychu | |
|
| Dzięki ,ale skąd wziąć z kolei ten program ,sorry wcześniej bawiłem się z tunerami satelitarnymi ,ale w telefonach jestem zielony dlatego proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.Poza tym nie wiem czy ten phoenix obsługuje N 5800 bo to RM 356 a w wykazie tego nie ma? | ||
| ptychu | |
|
| Znalazłem Navifirm ,już ściągam,Sciągnąłem firmware pod erę, tylko nie wiem który spróbować zainstalować ,jest ich 7. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
problem z nokią 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | Marlon75 | |
problem z nokią C5nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | Krisy | |
Problem z Nokią N73 ME...Tracenie zasięgu... |
Pytania i Problemy z telefonami | Brydol | |
Problem z 5800wyświetla się jakiś licznik czy informacje na temat ekranu (sam nie wiem co) |
Pytania i Problemy z telefonami | dosior | |
Problem! 5800!Problem z instalacją |
Pytania i Problemy z telefonami | Lukas19911 | |
Problem z nokia 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |
Problem z nokia 5800Przy połączeniach i przy budziku nie działa klawisz dotykowy. |
Pytania i Problemy z telefonami | przemeklukasz | |
[5800] Problem z głośnością Alarmu |
Pytania i Problemy z telefonami | dejvs | |
Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | Karola86 | |