Temat Otwarty przez: Cantina
Autor Wiadomość
Marlon75 problem z nokią 5800 Napisany: 16 Maj 2009 10:26 problem z nokią 5800   Postaw piwo autorowi tego posta
:lol: nie mam flesha chyba bo nie otwiera wszystkich filmików z neta jak ktoś ma to bardzo prosze o linka . odtwarzacz na symbiana?
Romuś problem z nokią 5800 Napisany: 16 Maj 2009 06:19   Postaw piwo autorowi tego posta

a jakiej przeglądarki uzywasz ?
slawek problem z nokią 5800 Napisany: 02 Mar 2010 09:21   Postaw piwo autorowi tego posta
jaką nawigacje radzicie do 5800 i skąd ją zciągnąć i czy używanie może byc darmowe
chucky problem z nokią 5800 Napisany: 02 Mar 2010 10:47   Postaw piwo autorowi tego posta

nawigacja Garmin, a używanie jest darmowe gdy wyłączysz a-gps

dmz123 problem z nokią 5800 Napisany: 10 Mar 2010 05:12   Postaw piwo autorowi tego posta
lol dobrze, ze trafilem na ten temat bo juz mialem zakladac nowy i pewnie od razu moderatorzy by mnie zjechali do parteru, ze juz taki topic jest. od razu mowie ze jezeli chodzi o sprawy oprogramowania itp to jestem noobek : ]

ale zarty na bok... mam nokie 5800 pobralem ovi maps, ktore maja byc darmowe, maploaderem pobralem mapy i lektor pl, w miare mozliwosci staram sie rozkminic ta nawigacje ale pobiera mi kabone a mialo nie pobierac... poszperalem w google i znalazlem, ze trzeba wylaczyc wspomaganie gps / agps.
no ale sorry wez zabij a nie znalazlem tego w telefonie wiec zwracam sie z prosba o pomoc do was. ale nie piszcie mi zebym zainstalowal garmina (zrobie to w ostatecznosci) bo na razie chcialbym sie zapoznac dobrze z ovi.
chucky problem z nokią 5800 Napisany: 10 Mar 2010 06:25   Postaw piwo autorowi tego posta

dmz123, poszukaj w opcjach wspomaganie gps lub coś podobnego

verten problem z nokią 5800 Napisany: 10 Mar 2010 07:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Lokalizacja -> ustalanie pozycji -> metody ustalania pozycji
Chudinho92 problem z nokią 5800 Napisany: 10 Mar 2010 08:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem z brakiem skrótow (ikon ze skrotami) ktore powinny byc w menu po przestawieniu w ustawieniach opcji ekranu na pasek skrotow. Mialem te ikony parenascie dni dzialal caly ekran lacznie ze skrotami aplikacji, ale od jakiegos czasu zauwazylem ze moge ustawic tylko i wylacznie skroty do kontaktow ew. pusty ektran. Mysle ze to moze byc wina soft'a, jednak chcialem sie poradzic was.
P.s. podczas przestawienia opcji ekrnu na "pasek skrotow" ikony poprostu sie nei wyswietlaja, pojawia sie jednak zminimalizowane radio lub odtwarzacz. Dziwny jest rowniez fakt ze sktor do klawiatury numerycznej (na ekranie) jak i do spisu kontaktow mimo usilnych staran rowniez nie odpowiada.
dmz123 problem z nokią 5800 Napisany: 10 Mar 2010 08:45   Postaw piwo autorowi tego posta
wielkie dzieki Verten... troche mi teraz glupio bo to bylo easy kod emotikony: :D
verten problem z nokią 5800 Napisany: 11 Mar 2010 12:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Ustawienia -> osobiste -> ekran główny -> ekran główny

skróty sa zaznaczone? jesli tam masz wszystko zaznaczone i dalej są problemy to reset do fabrycznych
Chudinho92 problem z nokią 5800 Napisany: 11 Mar 2010 04:27   Postaw piwo autorowi tego posta

No tak tylko w tym problem ze nie znam klucza, poniewaz jest to tel. w abonamencie (Plus)..wiec chyba trzeba bedzie im go podrzucic na warsztat kod emotikony: :cry: ;p
dzidoleczek problem z nokią 5800 Napisany: 18 Mar 2010 04:42   Postaw piwo autorowi tego posta
witam mam problem z moja nokia5800 sciagnalem simlock'a okolo 5 miesiecy temu karty roznych sieci dzialaly natomiast teraz dziala tylko jeden operator ,operator "lebara" (norweski operator bo jestem za granica) ktorego wlasciwie uzywalem okolo 5 miesiecy z przerwa swiateczna gdzie zmienilem karte na polska "ere" i bylo ok natomiast teraz wyskakuje komunikat "sim card registration failed" i nie mam pojecia dlaczego!!!
czy ktos jest mi wstanie pomoc?
1 2 »