| Autor |
Wiadomość |
| Marlon75 |
Napisany: 16 Maj 2009 10:26 problem z nokią 5800 |
|
|
:lol: nie mam flesha chyba bo nie otwiera wszystkich filmików z neta jak ktoś ma to bardzo prosze o linka . odtwarzacz na symbiana? |
|
|
| Romuś |
Napisany: 16 Maj 2009 06:19 |
|
|
a jakiej przeglądarki uzywasz ? |
| |
| slawek |
Napisany: 02 Mar 2010 09:21 |
|
|
jaką nawigacje radzicie do 5800 i skąd ją zciągnąć i czy używanie może byc darmowe |
| |
| chucky |
Napisany: 02 Mar 2010 10:47 |
|
|
nawigacja Garmin, a używanie jest darmowe gdy wyłączysz a-gps
Napisany: 10 Mar 2010 05:12 |
|
|
lol dobrze, ze trafilem na ten temat bo juz mialem zakladac nowy i pewnie od razu moderatorzy by mnie zjechali do parteru, ze juz taki topic jest. od razu mowie ze jezeli chodzi o sprawy oprogramowania itp to jestem noobek : ]
ale zarty na bok... mam nokie 5800 pobralem ovi maps, ktore maja byc darmowe, maploaderem pobralem mapy i lektor pl, w miare mozliwosci staram sie rozkminic ta nawigacje ale pobiera mi kabone a mialo nie pobierac... poszperalem w google i znalazlem, ze trzeba wylaczyc wspomaganie gps / agps. no ale sorry wez zabij a nie znalazlem tego w telefonie wiec zwracam sie z prosba o pomoc do was. ale nie piszcie mi zebym zainstalowal garmina (zrobie to w ostatecznosci) bo na razie chcialbym sie zapoznac dobrze z ovi. |
| |
| chucky |
Napisany: 10 Mar 2010 06:25 |
|
|
dmz123, poszukaj w opcjach wspomaganie gps lub coś podobnego
Napisany: 10 Mar 2010 07:42 |
|
|
Lokalizacja -> ustalanie pozycji -> metody ustalania pozycji |
| |
| Chudinho92 |
Napisany: 10 Mar 2010 08:20 |
|
|
Mam problem z brakiem skrótow (ikon ze skrotami) ktore powinny byc w menu po przestawieniu w ustawieniach opcji ekranu na pasek skrotow. Mialem te ikony parenascie dni dzialal caly ekran lacznie ze skrotami aplikacji, ale od jakiegos czasu zauwazylem ze moge ustawic tylko i wylacznie skroty do kontaktow ew. pusty ektran. Mysle ze to moze byc wina soft'a, jednak chcialem sie poradzic was. P.s. podczas przestawienia opcji ekrnu na "pasek skrotow" ikony poprostu sie nei wyswietlaja, pojawia sie jednak zminimalizowane radio lub odtwarzacz. Dziwny jest rowniez fakt ze sktor do klawiatury numerycznej (na ekranie) jak i do spisu kontaktow mimo usilnych staran rowniez nie odpowiada. |
| |
| dmz123 |
Napisany: 10 Mar 2010 08:45 |
|
|
wielkie dzieki Verten... troche mi teraz glupio bo to bylo easy |
| |
| verten |
Napisany: 11 Mar 2010 12:00 |
|
|
Ustawienia -> osobiste -> ekran główny -> ekran główny
skróty sa zaznaczone? jesli tam masz wszystko zaznaczone i dalej są problemy to reset do fabrycznych |
| |
| Chudinho92 |
Napisany: 11 Mar 2010 04:27 |
|
|
No tak tylko w tym problem ze nie znam klucza, poniewaz jest to tel. w abonamencie (Plus)..wiec chyba trzeba bedzie im go podrzucic na warsztat ;p |
| |
| dzidoleczek |
Napisany: 18 Mar 2010 04:42 |
|
|
witam mam problem z moja nokia5800 sciagnalem simlock'a okolo 5 miesiecy temu karty roznych sieci dzialaly natomiast teraz dziala tylko jeden operator ,operator "lebara" (norweski operator bo jestem za granica) ktorego wlasciwie uzywalem okolo 5 miesiecy z przerwa swiateczna gdzie zmienilem karte na polska "ere" i bylo ok natomiast teraz wyskakuje komunikat "sim card registration failed" i nie mam pojecia dlaczego!!! czy ktos jest mi wstanie pomoc? |
| |
| Podobne Tematy |
| Temat |
Forum |
Autor |
 |
Platforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry |
Jack |
 |
Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami |