| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Krisy | |
|
| Witam:) Mam taki problem że w tamtym tygodniu pod czas wysylania sms telefon wylaczył się i nie dawał żadnej reakcji przez 15 min aa po tym czasie było już oki. Później spotkalem się z taką samą sytuacją 2 razy i za tym 2 razem nie włączył się wogóle . Czego to może być wina?? Softa?? Nie wiem czy nieść na gwarancje bo ok. miesiąca temu był lekko zamoczony ale wytarłem go wysuszyłem i nic się nie działo tylko teraz to:? Dodam że nie reaguje na nić. Na żadną próbę włączenia ani na ładowarkę. | ||
| darkonx | |
|
Najprawdopodobniej mogły ci styki pordzewieć (jeśli cały został zamoczony), najlepiej oddaj go do serwisu bo takie domyślanie się tylko czas marnuje a myślę że na koniec i tak zaniósł byś go do serwisu _________________ |
||
| Jack | |
|
| Krisy Czy wiele rzeczy masz zainstalowane na telefonie ?? Właśnie duża ilość plików może powodować takie rekcje _________________ |
||
| Krisy | |
|
| Dużo nie został zamoczony.Tylko z wierzchu zalany sokiem podajże pomarańczowym. No ale to mineło przeszło miesiąc od tamtej chwili. Przez ten czas byłem za granicą i telefon działał na offline i było wszystko pięknie bez problemu. a tu jak tylko włożylem kartę zaraz zaczeło się coś dziać. Nie wszystko miałem na karcie pamięci którą też wyjmowałem. |
||
| darkonx | |
|
| To może wirusa złapałeś, podłączasz komórkę do komputera? _________________ |
||
| Krisy | |
|
| Nom podłączałem i wtedy raz miałem coś że wyskoczył mi błąd CRC odłaczyło tel od kompa i się zawiesił | ||
| darkonx | |
|
| to podłącz telefon do kompa jeszcze raz i przeskanuj go jakimś antywirusem, albo zrób formata telefonu, może coś pomoże _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Problem z nokią 5800Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | ptychu | |
Problem z Nokią N73 ME...Tracenie zasięgu... |
Pytania i Problemy z telefonami | Brydol | |
problem z nokią 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | Marlon75 | |
Budujemy dom z Nokią |
Newsy | Jack | |
Apple wygrywa wojnę patentową z Nokią |
Newsy | Laki1231 | |
Qualcomm zacieśnia współpracę z Nokią i szykują nowe smartfo |
Newsy | Laki1231 | |
MWC 2012: ZTE Orbit zmierzy się z Nokią Lumia 610ZTE Orbit, czyli niedrogi Windows Phone. |
Newsy | xJAmaTOx | |
GG problem |
Pytania i Problemy z telefonami | Light_Kira90 | |
problem z n 73 me z usb |
Pytania i Problemy z telefonami | maniakus10NB | |
Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | rogeromuro | |