| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Brydol | |
|
Witom. Szukałem dość długo, na różnych forach itd., ale niestety nie znalazłem. Mianowicie... Czy któryś z posiadaczy telefonu Nokia N73 Music Edition ma (lub miał) problem z zasięgiem? Z początku myślałem, że to wina położenia mojego mieszkania (zakłócenia anteny innych sieci), ale ostatnio zauważyłem, że dzieje się tak też w innych miejscach. Proszę o jakiekolwiek informacje. Z góry dzięki! |
||
| chucky | |
|
| siema jako że jestem posiadaczem tego telefonu to też zauważyłem że mi zasięg zanika nie wiem co jest grane może robi to iż mieszkam w starym domu albo wadliwy moduł gsm montowano w tych nokiach. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| A jaki macie soft w tych telefonach moze to jego wina . _________________ |
||
| BoRoS | |
|
Jestem byłym posiadaczem N73 ME nie mialem zadnych problemów z zasięgiem mimo to ze nie mieszkam w mieście _________________ |
||
| APRILIAVM | |
|
| witam. ja również mam problem z zasięgiem.... co zrobić aby zasięg był lepiej skupiany? |
||
| ziomek | |
|
| APRILIAVM ja nigdzie nieczytałem żeby ktoś miał problem z zasięgiem w tym telefonie więc powody są proste : -masz telefon z trefnej serii z fabryki -masz uszkodzoną antene {zdarza sie jak ci zleci telefon } -mieszkasz pozka strefą sygnału twojego operatora -może to by też ewentualnie wina softu Rada jest jedna serwis oni tam rozbiorą telefon i zobaczą czy jest wszystko ok . _________________ |
||
| d00b | |
|
Spróbuj zrobić aktualizacje oprogramowania _________________ |
||
| Icnk96I | |
|
| Jestem posiadaczem tego telefonu ale nie mam takiego problem ale mysle ze moze to byc wina takij czesci do zasiegu tam gdzie jest wyjscie na głośnik flesz i przycisk do power _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie odkopuj tematów _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
problem z nokią C5nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | Krisy | |
Problem z nokią 5800Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | ptychu | |