Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
Brydol Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 05 Lip 2009 04:26 Problem z Nokią N73 ME...   Postaw piwo autorowi tego posta

Witom. kod emotikony: :nerd:
Szukałem dość długo, na różnych forach itd., ale niestety nie znalazłem. Mianowicie... Czy któryś z posiadaczy telefonu Nokia N73 Music Edition ma (lub miał) problem z zasięgiem? Z początku myślałem, że to wina położenia mojego mieszkania (zakłócenia anteny innych sieci), ale ostatnio zauważyłem, że dzieje się tak też w innych miejscach. Proszę o jakiekolwiek informacje.
Z góry dzięki! kod emotikony: :shy:
chucky Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 05 Lip 2009 05:50   Postaw piwo autorowi tego posta

siema jako że jestem posiadaczem tego telefonu to też zauważyłem że mi zasięg zanika nie wiem co jest grane może robi to iż mieszkam w starym domu albo wadliwy moduł gsm montowano w tych nokiach.

ziomek Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 05 Lip 2009 10:41   Postaw piwo autorowi tego posta

A jaki macie soft w tych telefonach moze to jego wina .

BoRoS Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 05 Lip 2009 10:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jestem byłym posiadaczem N73 ME nie mialem zadnych problemów z zasięgiem mimo to ze nie mieszkam w mieście kod emotikony: :)

APRILIAVM Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 04 Sie 2009 02:20   Postaw piwo autorowi tego posta
witam.
ja również mam problem z zasięgiem....

co zrobić aby zasięg był lepiej skupiany?
ziomek Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 05 Sie 2009 11:51   Postaw piwo autorowi tego posta

APRILIAVM ja nigdzie nieczytałem żeby ktoś miał problem z zasięgiem w tym telefonie więc powody są proste :
-masz telefon z trefnej serii z fabryki
-masz uszkodzoną antene {zdarza sie jak ci zleci telefon }
-mieszkasz pozka strefą sygnału twojego operatora
-może to by też ewentualnie wina softu
Rada jest jedna serwis oni tam rozbiorą telefon i zobaczą czy jest wszystko ok .

d00b Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 05 Sie 2009 01:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj zrobić aktualizacje oprogramowania kod emotikony: :)

Icnk96I Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 09 Mar 2011 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Jestem posiadaczem tego telefonu ale nie mam takiego problem ale mysle ze moze to byc wina takij czesci do zasiegu tam gdzie jest wyjscie na głośnik flesz i przycisk do power

Laki1231 Problem z Nokią N73 ME... Napisany: 09 Mar 2011 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie odkopuj tematów