Autor Wiadomość
kraszak Problem z usunięciem gry Napisany: 14 Cze 2009 10:50 Problem z usunięciem gry   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam:)

Jestem posiadaczem telefonu Nokia E66, który został kupiony w salonie Orange. Zdążyłem się już z nią zaprzyjaźnić, ale irytuje mnie jedna rzecz w nim, a mianowicie zainstalowana od początku w nim gra Demo Blok Breaker Deluxe, którą jak usuwam wraca ponownie do zainstalowanych aplikacji po restarcie telefonu:/ Pobrałem z Nokia Software Updater najnowsze oprogramowanie, bo sądziłem, że po wgraniu nowego softu zniknie ta gra, ale niestety tak się nie stało. Mam nawet złamany soft w telefonie i posiadam cer oraz key, ale z tą grą nie mogę sobie poradzić. Dodam jeszcze, że w folderze menadżer aplikacji jako jedyna ma niebieską ikonke, a pozostałe wgrane aplikacje są czerwone. Jeśli ktoś ma pomysł jak pozbyć się tej gry to będę bardzo wdzięczny za wskazówki…:)

Pozdrawiam,
kraszak
Romuś Problem z usunięciem gry Napisany: 14 Cze 2009 10:52   Postaw piwo autorowi tego posta

o ile się nie mylę to jest nokiowska gra dodawana do tego modelu telefonu ( tak jak w 5800 bounce itp) . Więc raczej jej nie usuniesz !
kraszak Problem z usunięciem gry Napisany: 14 Cze 2009 11:43   Postaw piwo autorowi tego posta

To lipa w takim razie:/ ale może ktoś coś wymyśli:)
Ma ktoś użyteczne patchy?
Szymuś Problem z usunięciem gry Napisany: 14 Cze 2009 11:47   Postaw piwo autorowi tego posta

kraszak, z tego co słyszałem, to jak się usunie pliki chronione to się gwarancji idzie pier... kod emotikony: ;P
kraszak Problem z usunięciem gry Napisany: 14 Cze 2009 05:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Hmmm to dziwne, bo kumpel ma też e66 kupioną w MediaMarkt i nie ma wgranego tego syfu.
Shad00w Problem z usunięciem gry Napisany: 14 Cze 2009 08:36   Postaw piwo autorowi tego posta

To Orange dodało grę na 100%. Jedynie w logach, plikach usuniesz.

Niestety nie mam tej nokii ale spróbuj tak:

Usuń ją z aplikacji. Wejdź w x-plore, daj czerwony guzik i otwórz aplikację Caps OFF. Poszukaj w C/Private jakiś początków nazwy gry i usuń cały folder (etc. e20014ew0 w którym znajduje się plik gra.xhm, gra.sisx).

Tych aplikacji nie będzie w telefonie od nowości (mowa o Caps OFF i X-PLore kod emotikony: ;) )
kraszak Problem z usunięciem gry Napisany: 21 Cze 2009 09:44   Postaw piwo autorowi tego posta

W folderze Private nic co by mi się kojarzyło z tą grą nie ma są tylko pliki numeryczne:( Też jestem przekonany, że to Orange wgrało tą aplikacje. W Nokii powiedziano mi, że nie mogą ingerować w pliki wgrane przez operatora:/