| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lovelas69 | |
|
| Mam jeszcze jeden nietypowy problem nie wiem jak mogę się zalogować przez mój telefon na pewną stronę ponieważ mój nick zawiera w sobie dolną spacje "_" a na klawiaturze takiego znaku nie mam i nie mogę się zalogować przez komórkę. Pisząc sms mogę nacisnąć klawisz bluetooth, który odpowiada za znaki, ale w internecie korzystając z opery mini już nie działa ten klawisz. Czy jest jakiś sposób żebym mógł się zalogować przez fona ? P.S Sprawdzałem już wszystkie możliwości i nie ma tego przeklętego znaku "_" |
||
| ziomek | |
|
| HMMM no to jak nie da się przez opere to wejdz przez standardową przeglądarke albo np: bolta . _________________ |
||
| lovelas69 | |
|
| kurde... przez standardową to w ogóle nie mogę się zalogować bo nagle robi się biała strona... na prawdę w operze mini nie da się jakoś wprowadzić dolnej spacji "_" przecież jak dla mnie to jest dyskwalifikacja tego programu skoro na połowie stron gdzie jestem zarejestrowany mam dolną spacje w nicku "_" i nie mogę wejść przez taką pierdołę. | ||
| Jack | |
|
| A próbowałeś kopiować ten znak z jakiegoś pliku tekstowego itp? _________________ |
||
| lovelas69 | |
|
| hmm jeśli można coś takiego zrobić jak kopiuj i wkleić w opere mini... P.S Niestety nie da się albo nie umiem skopiować tego znaku do opery "_" |
||
| lovelas69 | |
|
| ponawiam pytanie ? | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
e72 jaki konwerter?? |
Pytania i Problemy z telefonami | Fredus | |
[e72] Emulator n-gage 2.0 |
Szukam | Gandex | |
Formatowanie nokii e72 |