Temat Zamknięty przez: ziomek
Autor Wiadomość
Karola86 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 02 Wrz 2009 10:19 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam!!!

Dwa dni temu zobaczyłam że po włączeniu mapy na mojej noki5800 migają mi takie 3 cienkie pionowe paski - jest to problem wyświetlacza?? Warto iść reklamować??
chucky Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 03 Wrz 2009 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta

a w jakiej nawigacji? ja myślę że nie warto może być to prostu wina softu i należy go albo wgrać jeszcze raz albo aktualizować

Karola86 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 03 Wrz 2009 06:11   Postaw piwo autorowi tego posta

w aplikacjach mapy; już nie tylko tam migają mi paski ale również gdy piszę wiadomości i oglądam zdjęcia:( i dzisiaj jest ich więcej kod emotikony: :cry:
chucky Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 03 Wrz 2009 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

zrób hard format: zielona słuchawka,czerwona słuchawka i przycisk od kamery trzymasz do momentu włączenia telefonu jeżeli nie pomoże to aktualizacja softu może pomóc a jak i to nie zadziała to oddaj telefon na gwarancję

Karola86 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 05 Wrz 2009 02:19   Postaw piwo autorowi tego posta

No i to nie pomogło.... czyli pozostaje mi tylko oddać telefon na gwarancję...
Bonus Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 05 Wrz 2009 11:01   Postaw piwo autorowi tego posta

No jesli masz gwarancje to nie baw sie w to tylko od razu im zanies do serwicu niech oni kombinuja..
Karola86 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 10 Sty 2010 09:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie rozpoczynam nowego tematu bo nowy problem z Nokią 5800 jest związany z ekranem dotykowym kod emotikony: :(

Z wcześniejszym problemem uporali się w serwisie. Po odebraniu telefonu od samego początku miałam problemy z odbieraniem telefonu poprzez dotknięcie wyświetlacza. Obecnie nie mogę ani odebrać połączenia ani włączyć głośnika czy też uruchomić klawiatury potrzebnej podczas połączenia z przymusem wyboru tonowego kod emotikony: :(

Nie wiem co może być tego przyczyną kod emotikony: :( Przed oddaniem na gwarancje wszystko było ok a po odbiorze pojawił się nowy problem kod emotikony: :(

Proszę o pomoc co z tym fantem mam począć
ziomek Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 10 Sty 2010 09:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Skoro stało się to po odebranoiu fona z serwisu to bez problemu możesz do nich podejśc i zrboic im awanturę ,powinni ci to naprawic bo jak znam serwisantów to na 90 % ich wina .

Karola86 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 10 Sty 2010 09:20   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie jest taki mankament że telefon był oddany na gwarancje do salonu, naprawa trwała aż dwa tygodnie (samo wgranie nowego oprogramowania).

Też tak myślałam zrobić ale w salonie powiedzą że to nie ich wina i trzeba oddać telefon ponownie na gwarancje. A trochę nie uśmiecha mi się tam chodzi bo są tam długie kolejki a na dodatek znowu będę bez telefona kod emotikony: :(
Walassss Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 10 Sty 2010 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Bo to jest banda złodziei ... Nie wiem kto pracuje w tych salonach...

Raz musiałem czekać w Nokii bo gość godzinę czasu Neostradę konfigurował... A w komputerze mają informacje czy dany telefon mają na magazynie... I musiałem czekać. eH.

ziomek Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 10 Sty 2010 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Format raczej nic nie da ale może po prostu coś takiego zainstalowałeś co ci zwaliło telefon .

EDIT:
Co do serwisantów jasne że to zazwyczaj banda złodzieji sprzedają tanie telefony za wysoko smieszne ceny ,a sami je kupują za grosze na allegro .Jak chcesz u nich sprzedac telefon to najpierw patrzą ceny na allegro które i tak są tanie a potem odejmują 50 zł by zrobic z ciebie frajera .Ich wiedza o telefonach zwykle jest nikła odsyłają do innych serwisów i potem czekamy na telefon po 2 tygodnie wiem coś o tym ,tkaie jest moje zdanie na ich temat możecie się z tym nie zgadzac .

Karola86 Problem z wyświetlaczem w nokii 5800 Napisany: 10 Sty 2010 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Na telefon nic nie instalowałam bo nie miałam czasu - jedynie ściągałam muzykę z muzodajni.
A telefon był nowy nie z komisu czy z allegro tylko z salonu Plusa...

W moim telefonie pozostawili swój znak - zdjęcia robione podczas pracy kod emotikony: XP
1 2 »