| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Lord Ez_pot | |
|
| Witam, posiadam telefon Samsung Omnia HD i niekiedy występują problemy z certyfikatem. Nasuwa mi się pytanie czy można jakoś ręczne podpisać aplikację, albo zrobić coś w telefonie żeby jednak to zainstalował (bez hakowania symbiana)? Proszę o szybką odpowiedź... | ||
| chucky | |
|
| można ręcznie podpisać aplikacje ale musisz mieć swój certyfikat , jak go wyrobić poszukaj w tym dziale: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| A konkretniej, chodzi mi o jakiś długi post skąd dowiem się jak zdobyć takowy certyfikat, jak go wgrać i jak podpisać aplikację (wszystko musi być kompatybilne z Omnią HD) | ||
| chucky | |
|
| konkretniej to tu masz jak wyrobić: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| Wiem zrobiłem już to... Tylko teraz co dalej jak już certyfikat będzie - jak go wgrać na telefon i podpisać nim aplikacje. Mówię Wam że jestem całkiem zielony w tych sprawach, a chciałbym sobie zainstalować aplikację Latarka, nie mogę... | ||
| chucky | |
|
| lordezpot, na tej stronce da się podpisać aplikacje tylko on-line _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Jak już masz certyfikat z opda to pobierz z neta aplikacje o nazwie signsis i nią na kompie podpisz aplikacje które chcesz zainstalować . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Czy HTC ma problemy? |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia już ma problemy z N8 |
Newsy | ramzestoja | |
iPhone 4 ma problemy ze zdjęciami |
Newsy | Jack | |
iPhone 4 i problemy z zasięgiem |
Newsy | Jack | |