Autor Wiadomość
Lord Ez_pot Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 04:10 Problemy z certyfikatami   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, posiadam telefon Samsung Omnia HD i niekiedy występują problemy z certyfikatem. Nasuwa mi się pytanie czy można jakoś ręczne podpisać aplikację, albo zrobić coś w telefonie żeby jednak to zainstalował (bez hakowania symbiana)? Proszę o szybką odpowiedź...
chucky Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 04:15   Postaw piwo autorowi tego posta

można ręcznie podpisać aplikacje ale musisz mieć swój certyfikat , jak go wyrobić poszukaj w tym dziale:
Pobieranie / Download:

Lord Ez_pot Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 04:19   Postaw piwo autorowi tego posta

A konkretniej, chodzi mi o jakiś długi post skąd dowiem się jak zdobyć takowy certyfikat, jak go wgrać i jak podpisać aplikację (wszystko musi być kompatybilne z Omnią HD)
chucky Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 04:27   Postaw piwo autorowi tego posta

konkretniej to tu masz jak wyrobić:
Pobieranie / Download:

Lord Ez_pot Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 04:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Wiem zrobiłem już to... Tylko teraz co dalej jak już certyfikat będzie - jak go wgrać na telefon i podpisać nim aplikacje. Mówię Wam że jestem całkiem zielony w tych sprawach, a chciałbym sobie zainstalować aplikację Latarka, nie mogę...
chucky Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 05:47   Postaw piwo autorowi tego posta

lordezpot, na tej stronce da się podpisać aplikacje tylko on-line

ziomek Problemy z certyfikatami Napisany: 14 Mar 2010 06:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak już masz certyfikat z opda to pobierz z neta aplikacje o nazwie signsis i nią na kompie podpisz aplikacje które chcesz zainstalować .