Autor Wiadomość
skipp3r Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 04:38 Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam ! podpowiedzielibyscie jaki jest najszybszy program do przegladania zdjęc ? zeby szybko sie ladowaly i szybko przeskakiwaly .. mam nokie 5230 wiec symbian s60v5 . a i jaki jest najlepszy odtwazac muzyczny ktory tez szybko wskakuje i podwyzsza jakosc dzwięku kod emotikony: ;) zgóry dzięki za odpowiedz !

edit . a i mam jeszcze jedno pytanie co do tych klientow twitter ... gdzie bedzie mniej pobierac kb i szybciej chodzic ? w operze mini 5.1 czy w ktoryms z tych klientów ?
Jack Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 05:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Do zdjęć resco photo viewer a do muzyki Ttpod. Co do klientów to poszukaj w aplikacjach ponieważ niedawno coś takiego umieściłem

skipp3r Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 05:18   Postaw piwo autorowi tego posta
tak tak , ale czym sie rozni takie uzywanie klienta twittera od zwyklego wejscia przez prezgladarke ? mniej pobiera kasy czy ocb ? a i jaką przeglądarke uzywac ?
Jack Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 05:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Twittera nie używam więc nie powiem. Co do przeglądarki polecam operę mobile 10

skipp3r Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 05:53   Postaw piwo autorowi tego posta
mini czy zwykla ? probowalem zainstalowac mini i wyskakuje mi " brak obowiązujących atrybutów" co to znaczy ?a co do resco wyskakuje ze nie mozna zainstawlowac zabezpieczonej aplikacji odebranej od nieznanego ... " co mam zrobic ?
zarzuci ktos linkiem do dzialającego tego odtwazacza i przegladarki zdjec ? bo cos nie moge odpalic tych ... da ktos 100% pewne zeby bez niczego dzialaly ?
Jack Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeżeli masz komunikat że nie można zainstalować aplikacji od niezaufanego dostawcy to złam system:
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

KAPRYS Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 08:29   Postaw piwo autorowi tego posta
do zdjęć photobook 1.40 conajmniej. Do instalacji bez niespodzianek, wyrób sobie certyfikat, następnie podpisz nim aplikację helloox 2.03 , którą złamiesz system. To tyle. Btw, jesli jest dedykowany klient jakiegoś serwisu, to skupia się na jego usługach, a przeglądarka wyświetla wszystko jak leci. Więc odp jest prosta

skipp3r Program do szybkiego przeglądania zdjęć i najlepszy odwarzac Napisany: 11 Wrz 2010 11:01   Postaw piwo autorowi tego posta
ok , a i nie wiem czmu opera mobile mi dziala a mini nie ... odpalam i zatrzymuje sie z napisame "instalacja " po czym wyskakuje ze nie moze sie polaczyc z internetem . a co do klientow , ktory polecacie , gravity jest dobry ?? do twittera oczywiscie kod emotikony: ;)