| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| skipp3r | |
|
Witam ! podpowiedzielibyscie jaki jest najszybszy program do przegladania zdjęc ? zeby szybko sie ladowaly i szybko przeskakiwaly .. mam nokie 5230 wiec symbian s60v5 . a i jaki jest najlepszy odtwazac muzyczny ktory tez szybko wskakuje i podwyzsza jakosc dzwięku zgóry dzięki za odpowiedz !edit . a i mam jeszcze jedno pytanie co do tych klientow twitter ... gdzie bedzie mniej pobierac kb i szybciej chodzic ? w operze mini 5.1 czy w ktoryms z tych klientów ? |
||
| Jack | |
|
| Do zdjęć resco photo viewer a do muzyki Ttpod. Co do klientów to poszukaj w aplikacjach ponieważ niedawno coś takiego umieściłem _________________ |
||
| skipp3r | |
|
| tak tak , ale czym sie rozni takie uzywanie klienta twittera od zwyklego wejscia przez prezgladarke ? mniej pobiera kasy czy ocb ? a i jaką przeglądarke uzywac ? | ||
| Jack | |
|
| Twittera nie używam więc nie powiem. Co do przeglądarki polecam operę mobile 10 _________________ |
||
| skipp3r | |
|
| mini czy zwykla ? probowalem zainstalowac mini i wyskakuje mi " brak obowiązujących atrybutów" co to znaczy ?a co do resco wyskakuje ze nie mozna zainstawlowac zabezpieczonej aplikacji odebranej od nieznanego ... " co mam zrobic ? zarzuci ktos linkiem do dzialającego tego odtwazacza i przegladarki zdjec ? bo cos nie moge odpalic tych ... da ktos 100% pewne zeby bez niczego dzialaly ? |
||
| Jack | |
|
| Jeżeli masz komunikat że nie można zainstalować aplikacji od niezaufanego dostawcy to złam system: Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| KAPRYS | |
|
| do zdjęć photobook 1.40 conajmniej. Do instalacji bez niespodzianek, wyrób sobie certyfikat, następnie podpisz nim aplikację helloox 2.03 , którą złamiesz system. To tyle. Btw, jesli jest dedykowany klient jakiegoś serwisu, to skupia się na jego usługach, a przeglądarka wyświetla wszystko jak leci. Więc odp jest prosta _________________ |
||
| skipp3r | |
|
ok , a i nie wiem czmu opera mobile mi dziala a mini nie ... odpalam i zatrzymuje sie z napisame "instalacja " po czym wyskakuje ze nie moze sie polaczyc z internetem . a co do klientow , ktory polecacie , gravity jest dobry ?? do twittera oczywiscie |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Program do przeglądania zdjęć i plików videoszukam programu żeby móc w nim przeglądać i zdjęcia i video |
Szukam | Linean | |
[N8] Aplikacja do przeglądania i katalogowania zdjęć |
Szukam | Sin | |
[Nokia 500] Aplikacja do przeglądania zdjęć |
Szukam | RAFMOCK111 | |
Program do przycinania zdjęć |
Szukam | domcioo16 | |
[Omnia HD] program do robienia zdjęć |
Szukam | kowallosu | |
[N8] Jaki Program do ukrycia zdjęć? |
Pytania i Problemy z telefonami | strzyzol | |
[n97] Program do robienia zdjęć |