| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| B rabbit | |
|
| Witam. Czy istnieje coś takiego żeby pisanie sms przypominało to z gg ? Tzn. Pisze coś i moja wysłana wiadomość jest widoczna wyżej, tak samo jak odbierana przeze mnie. Trudno to wyjaśnić. Taką opcje ma Sony Ericsson j20i (hazel chyba) Druga pytania też dotyczy pisania sms mianowicie czy jest coś takiego żeby przy obieraniu sms było widać od kogo on jest ? A nie tylko napis nowa wiadomość czy coś takiego. _________________ |
||
| DSV | |
|
| Poszukaj programu Free-iSMS. Aplikacja zmienia wiadomości sms w widok czata _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| B rabbit | |
|
Super, dziękuje bardzo za szybką odpowiedź. Zaraz zainstaluje i zobaczę czy działa Nie dziękuj słownie. Do tego wykorzystujemy przycisk zielonego plusa // Jackson _________________ |
||
| Jack | |
|
| Co do drugiego pytania skorzystaj z full screen caller _________________ |
||
| B rabbit | |
|
| Pierwsza aplikacja wymaga podpisania czy jak to się zwie więc sprawdzę dopiero gdy opda się zainteresuje moja prośbą. Natomiast full screen caller udało mi się zainstalować ale tyle co mi dała ta aplikacja to jak ktoś dzwoni mam fote na cały ekran a nie o to mi chodziło : / _________________ |
||
| Jack | |
|
| W ustawieniach masz jeszcze fote przy nadejściu sms oraz również podgląd nadawcy _________________ |
||
| B rabbit | |
|
no tak tylko, że mnie to nie działa zmieniałem już chyba wszystkie opcje i nazwy nie ma ani foty przy sms _________________ |
||
| Jack | |
|
| Znalazłem "Majos Studio photo inbox" Zainstaluj i sprawdź czy działa _________________ |
||
| B rabbit | |
|
| Ciężko było mi to znaleźć ale udało się. Niestety nie potrafię tego zainstalować wyskakuje błąd "Nie można zainstalować zabezpieczonej aplikacji" poszukam informacji na ten temat i dam znać. _________________ |
||
| Jack | |
|
Opis:
Trzeba system złamać _________________ |
||
| B rabbit | |
|
| No rozumiem ale nie wiem czy sobie poradzę i nie miałem tego w planach. Chciałbym żeby to było ostatecznością. Jeśli nie ma wyjścia to postaram się to zrobić w najbliższym czasie. EDIT: Free-iSMS działa pięknie, dokładnie tego szukałem. Dziękuje bardzo _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
HTML5, Qt oraz aktualizacja do najnowszego interfejsu już wk |
Newsy | Jack | |
[N97] Zmiany z najnowszym softem oraz kilka pytań. |
Pytania i Problemy z telefonami | bielu000 | |
Samsung C3750 w sieci Play oraz zmiany w ofercie podstawowej |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
[6500 - 5800] Program do przechwytywania SMS-ów |
Szukam | arturo1 | |