Autor Wiadomość
B rabbit Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 04:47 Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam.
Czy istnieje coś takiego żeby pisanie sms przypominało to z gg ? Tzn. Pisze coś i moja wysłana wiadomość jest widoczna wyżej, tak samo jak odbierana przeze mnie. Trudno to wyjaśnić. Taką opcje ma Sony Ericsson j20i (hazel chyba)
Druga pytania też dotyczy pisania sms mianowicie czy jest coś takiego żeby przy obieraniu sms było widać od kogo on jest ? A nie tylko napis nowa wiadomość czy coś takiego.

DSV Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 04:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Poszukaj programu Free-iSMS. Aplikacja zmienia wiadomości sms w widok czata

Autor postu otrzymał pochwałę.
B rabbit Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 04:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Super, dziękuje bardzo za szybką odpowiedź. Zaraz zainstaluje i zobaczę czy działa kod emotikony: ^_^

Nie dziękuj słownie. Do tego wykorzystujemy przycisk zielonego plusa // Jackson

Jack Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 05:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Co do drugiego pytania skorzystaj z full screen caller

B rabbit Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Pierwsza aplikacja wymaga podpisania czy jak to się zwie więc sprawdzę dopiero gdy opda się zainteresuje moja prośbą. Natomiast full screen caller udało mi się zainstalować ale tyle co mi dała ta aplikacja to jak ktoś dzwoni mam fote na cały ekran a nie o to mi chodziło : /

Jack Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 06:07   Postaw piwo autorowi tego posta

W ustawieniach masz jeszcze fote przy nadejściu sms oraz również podgląd nadawcy

B rabbit Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 06:28   Postaw piwo autorowi tego posta

no tak tylko, że mnie to nie działa kod emotikony: :/ zmieniałem już chyba wszystkie opcje i nazwy nie ma ani foty przy sms kod emotikony: :(

Jack Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 06:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Znalazłem
"Majos Studio photo inbox"

Zainstaluj i sprawdź czy działa

B rabbit Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 06:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Ciężko było mi to znaleźć ale udało się. Niestety nie potrafię tego zainstalować wyskakuje błąd "Nie można zainstalować zabezpieczonej aplikacji" poszukam informacji na ten temat i dam znać.

Jack Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 06:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • "Nie można zainstalować zabezpieczonej aplikacji"

Trzeba system złamać

B rabbit Program do zmiany interfejsu sms oraz do podglądu nadawcy Napisany: 28 Wrz 2010 07:06   Postaw piwo autorowi tego posta

No rozumiem ale nie wiem czy sobie poradzę i nie miałem tego w planach. Chciałbym żeby to było ostatecznością. Jeśli nie ma wyjścia to postaram się to zrobić w najbliższym czasie.

EDIT: Free-iSMS działa pięknie, dokładnie tego szukałem. Dziękuje bardzo kod emotikony: ;)