| Autor | Wiadomo¶ć | |
|---|---|---|
| Amanitronix | |
|
| xJAmaTOx, Jeszcze jedno pytanie co do Angry Birds,które wysłałe¶.Czy da się je normalnie zaktualizować przez linki na Symbiana S^3 ? | ||
| xJAmaTOx | |
|
| Nie mam pojęcia.. raczej nie bo to inna wersja _________________ |
||
| Casaya | |
|
| xJAmaTOx, Amanitronix, czasami sa kompatybilne te s s^1 na s^3 warto spróbowac. _________________ |
||
| lalla | |
|
| Czy jest gra podobna do 2player reactor lub 4player reactor na symbiana ? Posiadam nokie 5230 i bardzo chciałbym zagrać w tę grę. [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 09 Lut 2012 09:06 ] Temat przeniesiony w odpowiednie miejsce.//patrikos23 Autor postu otrzymał ostrzeżenie. |
||
| mp345 | |
|
| witam ma kto¶ grę majesty na nokię 5530 xm pełn± wersję ? proszę o dobry download oczywi¶cie odpowiednio się odwdzięcze | ||
| Casaya | |
|
| mp345, niestety tylko JAVA http://symbiane.pl/majesty-vt19099.htm _________________ |
||
| mp345 | |
|
| Undisputed, nic innego nie ma bo to po rusku po ang nie ma ? |
||
| Casaya | |
|
| Tutaj masz to samo z innego zródla.ale tez nie wiem w jakim jezyku <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| szarygumis | |
|
| PoradĽcie jak±¶ gierkę na omnię hd na której fajnie się będzie grało. Lubię gry typu worms (ale te hd to trochę porażka ze sterowaniem), heroes (¶ci±gn±łem ale też ciężko się do¶ć porusza - nieprecyzyjnie działa kursor wszystko leci jak samo chce) Grałem kiedy¶ w lemingi fajne to było - może takie. ps żałuję że na wm nie kupiłem fonu bo tam te gierki działały bezbłędnie za¶ jak poczytałem że na symbiana też s± to się napaliłem na taki fon |
||
| 22pawel22 | |
|
| witam poszukuje zmiany wygladu na symbiana mam SPB mobile shell lecz n ie o to mi chodzi kwpadlem przez przypadek tutaj na forum na inna aplikacje usunalem ja i niestety nie moge znalesc juz tego nie pamietam nazwy podobna do belle shell lecz to tez nie to prosze o jakies propozycje bardzo mi zalezy z gory dziekuje _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| 22pawel22, vHome może _________________ |
||
| lysy65 | |
|
czesc szukam gry typu wieżyczki (tower defence) lub co¶ w tym rodzaju |
||
| « 1 2 3 «» 32 33 34 «» 37 38 39 »
|
|