Autor Wiadomość
Suubi Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 13 Lis 2009 10:04 Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s   Postaw piwo autorowi tego posta
Więc ja w temacie ma ktoś sposób na proste podpisywanie aplikacji sis za pomocą jakiegoś programu ?
chucky Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 14 Lis 2009 10:36   Postaw piwo autorowi tego posta

ale chcesz podpisywać aplikacje w telefonie czy na kompie?

Suubi Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 14 Lis 2009 09:31   Postaw piwo autorowi tego posta
na kompie najlepiej ale jeśli skuteczniejszy jest na komórce to możesz podac sposób na komórke ;]

chucky Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 15 Lis 2009 01:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Suubi ja podpisuje tym programem, na kompie oczywiście:
Pobieranie / Download:

SIS file- plik który chcesz podpisać
CER file- certyfikat
KEY file- klucz dołączony do certyfikatu
Password for the key file: hasło, a zazwyczaj wpisuję 12345 lub 00000

ziomek Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 15 Lis 2009 02:59   Postaw piwo autorowi tego posta

na komórke polecam Mobilesigner i FreeSigner .

adiktor Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 28 Gru 2009 04:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Jestem zielony w tym jak coś instaluje to wyskakuje błąd ze blad certyfikatu więc pobralem ten BiNPDA SingSiS ale skąd wziąć plik cer i key?
przemeklukasz Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 05 Sty 2010 08:05   Postaw piwo autorowi tego posta
te pliki musisz mieć. wtedy twoja aplikacja do podpisania ma własnie taki certyfikat, tak myślę, sam przed sekundą miałem z tym problem kod emotikony: ;)
pablo19_1f Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 05 Sty 2010 10:02   Postaw piwo autorowi tego posta

wlasny certyfikat razem z kluczem mozna zamowic na stronie
Pobieranie / Download:

po podaniu danych czeka sie 12-24 godzin. aplikacje mozna podpisac rowniez przez ta strone.
chris15595 Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 12 Wrz 2010 02:03   Postaw piwo autorowi tego posta

A jak te pliki umieścić w telefonie? To znaczy w jakim folderze? Chodzi mi o cer i key. kod emotikony: :letssin:

miechu Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 12 Wrz 2010 02:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Ale w jakim celu chcesz je tam umieszczać? ;p
Jack Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 12 Wrz 2010 02:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
chris15595 napisał/a:
  • A jak te pliki umieścić w telefonie? To znaczy w jakim folderze? Chodzi mi o cer i key. kod emotikony: :letssin:

Źle kombinujesz. Te pliki są potrzebne do podpisania aplikacji a nie umieszczenia ich na telefonie. W poradnikach jest bardzo obszernie na ten temat

chris15595 Prosty sposób na podpisywanie aplikacji przy niezhakowanym s Napisany: 12 Wrz 2010 04:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Yhym. Mogę prosić o jakiś link do takiego poradnika? Będę wdzięczny.