| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| olafbydg | |
|
| Witam, czy zna ktoś może przeglądarkę która obsługuję Javę i flasha, na N97 mini? | ||
| Laki1231 | |
|
| Systemowa powinna obsługiwać. _________________ |
||
| olafbydg | |
|
| ale wrzuta.pl np. nie działa | ||
| Laki1231 | |
|
| Niestety nie będzie działać, nie tylko u Ciebie spróbuj nową Opere Mobile 10 jest na forum _________________ |
||
| Meler | |
|
| Znacznie nowsza jest opera mobile 11 , jednak i na niej działać nie będzie | ||
| A.Wesker | |
|
| Niestety nie ma przęglądarki z flashem.Systemowa wyświetla tylko reklamy.Niestety Nokia zamiast coś w tym kierunku robić to wali głupa.Andek ma flasha 10.1 a symbian Flash Lite _________________ |
||
| olafbydg | |
|
próbowałem wersji 11, ale niestety nie działa. Piszą o przeglądarce "skyfire" ale niestety nie chce mi się połączyć z netem _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Bo Skyfire wycofal się z symbiana.Trza czekać a może _________________ |
||
| olafbydg | |
|
czyli lipa _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
Niestety.Ale może,coś podobno Adobe przebąkuje o Flash 10.1 na symbiana.Ale kiedy i czy wogóle to nawet najstarsi nie wiedzą _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| poszukaj w ovi sklepie może znajdziesz coś ala wrzuta.pl czy coś dużo polskich aplikacji jest nawet takich internetowych. Zainstaluj przeglądarkę UC Browser wersja 7.6 , albo web browser zainstaluj Silverlight microsoft może wrzuta zadziała? poszukaj w ovi sklepie albo w google coś na temat z symbianem i wrzuty | ||
| olafbydg | |
|
| niestety my symbianowcy jesteśmy traktowani po macoszemu. Ostatnio czytałem o ścisłej współpracy Nokii z Microsoftem, więc się nie zdziwię jak symbian umrze w butach ... _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Ciekawy sposób na Flasha w iPhonie |
Newsy | Jack | |
Samsung Galaxy Nexus... bez flasha! |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia 500] Pytania dotyczące przeglądraki i flasha |
Pytania i Problemy z telefonami | Glut67 | |
Adobe zabija Flasha dla urządzeń mobilnych! Jobs dopiął......swego, a to dopiero początek... |
Newsy | Laki1231 | |