| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| HolyGoalie | |
|
Witam wczoraj w nocy (noc jak co noc ) użytkowałem gadu gadu oraz słuchałem muzyki na słuchawkach . Poziom baterii - dwie kreski. GGadałem, GGadałem, aż po chwili telefon mi się po prostu zrestartował. Wyłączył i włączył. Pomyślałem, że to nic złego. Podłączyłem go do ładowania odpaliłem muzykę gadu gadu i po jakimś czasie znów mi się zrestartował. Czy może to oznaczać coś złego, czy po prostu miał taki chwilowy kaprys? NOKIA 5800 ROZBLOKOWANA SOFT : v21.0.025 _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Powiem ci tak na mojej noki jak mam za dużo programów otwartych jest w stanie się zwiesić lub zrestartować a jeśli twoja nokia ma takie kaprysy to są dwa sposoby: zrobić format {podobno pomaga} ale zmienić soft ,jednak jezeli ci to się nie będzie powtarzało to nic nie rób bo nie będzie powodu i możliwe że to żeczywiście był chwilowy kaprys. _________________ |
||
| patryk-88 | |
|
| Spróbuj może zaktualizować telefon i usunąć nie potrzebne aplikacje, bo to zamula telefon. Możesz też skorzystać z tego kodu, tylko nie wiem czy po nim nie stracisz wszystkich danych z pamięci telefonu. Pobieranie / Download:
|
||
| HolyGoalie | |
|
Kod *#7370# przywraca fabryczne ustawienia co za tym idzie usuwa wszystko co jest na telefonie. ODPADA Przez ostatni raz grałem w grę i słuchałem muzyki na razie nic się nie dzieje. Ale poczekam do wieczora jak będę z gadu korzystał. Być może to błąd aplikacji. No nic poczekam do wieczora _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[i450] Brak dźwięku sms przy słuchaniu muzyki |
Pytania i Problemy z telefonami | Trzystatrzy | |
Odtwarzacz muzyki |
Szukam | krichna334 | |
Odtwarzacz muzyki |
Szukam | kamyl88 | |
[N8] Odtwarzacz muzyki |
Szukam | omegadoom | |