Autor Wiadomość
The Raptor Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 02 Mar 2011 06:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Dziwne. A jakbym ręcznie je wrzucił?
Tylko jak w file managerze odsłonić ukryte pliki? Albo w ogóle jak się dostać do dysku C?

Modyfikowany soft? tzn?
Laki1231 Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 02 Mar 2011 06:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Przez program X-plore ale musisz mieć jeszcze system shakowany żeby mieć dostęp do sys i private a instalowałeś modyfikowanego softa? Być może tą poprawkę ten soft zawiera.

The Raptor Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 02 Mar 2011 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Hmm... przeniosłem te pliki ręcznie przez x-plore tam, gdzie powinny być, ale odpalam galerię i dalej się długo wczytuje... kod emotikony: :(

edit: może potrzebny restart?
Meler Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 02 Mar 2011 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

tak. Po tej modyfikacji potrzebny jest restart
The Raptor Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 03 Mar 2011 05:48   Postaw piwo autorowi tego posta
Zresetowałem i niestety to samo. Żadnej zmiany... kod emotikony: :(
Meler Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 03 Mar 2011 06:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak jak mówiłem, modyfikacja nie zadziała na Twoim samsungu
dami278787 Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 16 Kwi 2011 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta

moją n95 zamuliło kod emotikony: :/ dlaczego?

dawidszyroki Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 24 Lip 2011 07:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Na noki E63 zadnej poprawy, dalej dlugo sie włącza Odtwarzacz .

Kasprol Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 20 Gru 2011 03:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Zainstalowałem i nie wykrywa mi Muzyki w Odtwarzaczu, a próbowałem w kilku folderach...

Co robić ?
Laki1231 Przyspiesz Galerię i Odtwarzacz muzyki (tylko FP1) Napisany: 20 Gru 2011 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Wrzucasz dźwięki czy tam muzykę do SOUNDS na karcie pamięci. Odpalasz odtwarzacz, opcje i dajesz odśwież fonotekę powinno załadować...