| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mesjach007 | |
|
| Poszukuję jakiegoś programu (oprogramowania), które przyspieszyło by działanie aplikacji java na mojej nokii n95 8gb. (zwykle real football się tnie) Wiem, że na symbiana s60v5 jest "java runtime". Szukam czegoś podobnego na s60v3. Pomocy!!! Wyszedł nowy real football 2011, a ja nie mogę w niego grać A żeby gry się cięły na n95 8gb??? To już chyba koniec świata...Za pomoc odwdzięczę się jak tylko mogę na tym forum! |
||
| Jack | |
|
| Nic z tym nie zrobisz ponieważ java jest emulowana na symbianie i będzie cię ciąć _________________ |
||
| mesjach007 | |
|
| a coś, żeby chociaż poprawić działanie? podobno runtime na s60v5 poprawia działanie javy... | ||
| Jack | |
|
| Na s60v3 było Memory Up (który odzyskiwał jakieś 500 kb pamięci operacyjnej dla javy co i tak było bardzo małą ilością) ale z s60v5 będzie ciężko _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mesjach007 | |
|
Ja mam s60v3 Memory upa też nam, ale on nic nie daje. Może jeszcze jakiś program który by cokolwiek dał? |
||
| Jack | |
|
Nie. Więcej już niema _________________ |
||
| KAPRYS | |
|
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[S60v3][java] motocross (gra symbian lub java) |
Szukam | Taifun | |
[S60v3, Java] Gry RPG |
Szukam | Vodka | |
Dlaczego nie mogę zainstalować aplikacji? s60v3 |
Pozostałe | lui754 | |