Autor Wiadomość
Gamer Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 02 Kwi 2009 11:23 Przystanek prawdę Ci powie   Postaw piwo autorowi tego posta

Dla niektórych może to być troszkę kłopotliwe, bo nie każdy lubi zdradzać swoją wagę. Jednak nie martwcie się! W Polsce raczej się tego nie doczekamy. Ten okropny przystanek znajduje się w Holandii, a dokładniej mówiąc - w Rotterdamie.

A co by było, gdyby ktoś nie wiedział o tym, że siadając na krzesełku, zdradza swoją wagę? Mógłby się nieźle zdenerwować gdyby zorientował się dopiero po wielu dziwnych spojrzeniach przechodniów. Zawsze można jednak powiedzieć, że czekamy na autobus, bo jedziemy na siłownię, prawda?
Cantina Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 23 Cze 2009 08:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi tam by nie przeszkadzały takie przystanki.

BoRoS Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 24 Cze 2009 10:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Inspiracja, ale innym napewno by przeszkadzały kod emotikony: XP

Cantina Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 24 Cze 2009 03:41   Postaw piwo autorowi tego posta

I bez sensu, bo przecież i tak widać wagę jak się spojrzy na człowieka kod emotikony: :) .

d00b Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 24 Cze 2009 06:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Inspiracja napisał/a:
  • I bez sensu, bo przecież i tak widać wagę jak się spojrzy na człowieka kod emotikony: :) .

Nie każdy ma tak wprawne oko jak Ty kod emotikony: ^_^

Cantina Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 24 Cze 2009 09:20   Postaw piwo autorowi tego posta

No wiesz, ja jak zawsze wszystko zauważę kod emotikony: :P .

ziomek Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 25 Cze 2009 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta

a co ty z pod znaku wagi jesteś xd

Cantina Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 26 Cze 2009 09:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie kod emotikony: :P . Koziorożec, ale mam wprawione oko kod emotikony: :) .

ziomek Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 26 Cze 2009 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

No to szkoda a kiedy miałaś wypadek że oko straciłaś i ci sztuczne wprawiać musieli xd .

Cantina Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 26 Cze 2009 02:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie czaję Twojego poczucia humoru kod emotikony: :P

ziomek Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 26 Cze 2009 03:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Nawet ja go nie czaje kod emotikony: :lol-above: ale jakoś z tym żyje .

d00b Przystanek prawdę Ci powie Napisany: 26 Cze 2009 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

ziomekthebest napisał/a:
  • Nawet ja go nie czaje kod emotikony: :lol-above: ale jakoś z tym żyje .

nic tylko kod emotikony: :cry: