| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| CriZu | |
|
| Chodzi mi o to ze jak sciagam tematy ( motywy ) na nokie 5230 To pisze cos w tym stylu " Ta wersja nie jest kompatybilna z twoim telefonem " czy to chodzi o wersje symbiana? Bo wydaje mi sie ze mam 60v5 i sciagam na ta wersje tematy, i tu moje pytanie gdzie moge sprawdzic wersje symbiana? | ||
| Jack | |
|
Masz symbian s60v5. Nie mylisz się _________________ |
||
| ziomek | |
|
| nie wiem o co moze chodzić . twoja nokia to s60v5 _________________ |
||
| CriZu | |
|
| Też tak myślałem ( dzięki za przesunięcie tematu ) Ale Gdy wrzucam motywy 60v5 to pisze ze nie jest kompatybilny ten temat z moim telefonem czy ktoś to może wytłumaczyć ? | ||
| Jack | |
|
| Jeżeli pobierasz z naszego forum to zapodaj link i drugie pytanie: czy każdy jeden temat, Który próbujesz zainstalować kończy się takim komunikatem _________________ |
||
| CriZu | |
|
Tak z waszego forum ( jak pobierałem z innej strony tego problemu nie ma ale nigdzie nie moge znalesc tylu motywów co na tym forum bo na innych forach to po 1/2 max ) narazie przeglądam gry, bo z tym niema problemu, jak wrócę do motywów to dam link dokładnie z którym motywem się tak dzieje bo myślałem ze to tylko z jednym ale pobrałem 3 i błąd nadal wyskakuje |
||
| Enola Gay | |
|
| Noo Jackson to jednak Twoje motywy się przydają. ^^ A myslałam że nikt nie zagląda do działu motywów. Ja tam robię własne motywy. ^^ _________________ |
||
| CriZu | |
|
Telefon mam od tygodnia i szukam stron z motywami do mojego medelu i tak nie podlizując sie ta strona jest narazie najlepsza ------------------------ Ok chociażby ten http://symbiane.pl/skorka-three-vt11554.htm Nie pisz posta pod postem//Jackson |
||
| CriZu | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| Enola Gay | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[C6] Jak wgrać nową wersje symbiana? |
Pytania i Problemy z telefonami | tasakamana | |
[PYTANIE]Instalator Symbiana |
Pytania i Problemy z telefonami | adiktor | |
Pytanie przy łamaniu symbiana |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
złamanie symbiana n97 mini [PYTANIE] |
Pytania i Problemy z telefonami | thehanusz | |
Czy programy z symbiana v3 pasuja do symbiana v 5? |
Pytania i Problemy z telefonami | kreiten | |
Nowe wersje komponentów Qt |