Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
CriZu Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 07:25 Pytanie o wersje symbiana   Postaw piwo autorowi tego posta

Chodzi mi o to ze jak sciagam tematy ( motywy ) na nokie 5230 To pisze cos w tym stylu " Ta wersja nie jest kompatybilna z twoim telefonem " czy to chodzi o wersje symbiana? Bo wydaje mi sie ze mam 60v5 i sciagam na ta wersje tematy, i tu moje pytanie gdzie moge sprawdzic wersje symbiana?
Jack Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 07:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Masz symbian s60v5. Nie mylisz się kod emotikony: ;)

ziomek Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 07:58   Postaw piwo autorowi tego posta

nie wiem o co moze chodzić . twoja nokia to s60v5

CriZu Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Też tak myślałem ( dzięki za przesunięcie tematu ) Ale Gdy wrzucam motywy 60v5 to pisze ze nie jest kompatybilny ten temat z moim telefonem czy ktoś to może wytłumaczyć ?
Jack Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Jeżeli pobierasz z naszego forum to zapodaj link

i drugie pytanie: czy każdy jeden temat, Który próbujesz zainstalować kończy się takim komunikatem kod emotikony: :?:

CriZu Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak z waszego forum ( jak pobierałem z innej strony tego problemu nie ma ale nigdzie nie moge znalesc tylu motywów co na tym forum kod emotikony: :clap: bo na innych forach to po 1/2 max ) narazie przeglądam gry, bo z tym niema problemu, jak wrócę do motywów to dam link dokładnie z którym motywem się tak dzieje bo myślałem ze to tylko z jednym ale pobrałem 3 i błąd nadal wyskakuje
Enola Gay Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Noo Jackson to jednak Twoje motywy się przydają. ^^ A myslałam że nikt nie zagląda do działu motywów. Ja tam robię własne motywy. ^^

CriZu Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Telefon mam od tygodnia i szukam stron z motywami do mojego medelu i tak nie podlizując sie ta strona jest narazie najlepsza kod emotikony: :hump:

------------------------

Ok chociażby ten http://symbiane.pl/skorka-three-vt11554.htm

Nie pisz posta pod postem//Jackson
CriZu Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki
Enola Gay Pytanie o wersje symbiana Napisany: 06 Sie 2010 08:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki