| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adiktor | |
|
| Witam od paru lat bawię się flashem i od paru miesięcy bawię się Flash Litem. I mam dwa pytania. 1. Jak zrobić instalator sis. 2. Czy da się wyłączyć te podstawowe klawisze w s60v5. Ponieważ ja robię aplikacje pod dotykowy ekran. A ta klawiaturka dużo zajmuje cennego miejsca... [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 27 Cze 2011 10:25 ] Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Da się wyłączyć klawiature wchodzisz w ustawienia-menadżer aplikacji i na danej aplikacji klikasz ustawienia tam zaznaczasz opcje która ci pasuje. 2. Program SisContents. służy do pakowania i rozpakowywania plików. Tworzenia instalatora. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| adiktor | |
|
| Dzięki program co dałeś to działa świetnie, jeszcze nie wiem jak robić pełnego instalatora ale jest git. A co do 2. to chodziło mi czy w Flash Lite 3.0 można wyłączyć te klawisze. Bo Flasha nie widze w tamtej zakładce... |
||
| Laki1231 | |
|
| adiktor, to mam dziwne przeczucie, że nie można ;/ niestety, może jakimś modem się da. _________________ |
||
| adiktor | |
|
Hymm. Musi się dać tylko nie wiemy jak Ponieważ widzę że aplikacja nSnort 1.0 jest w zaprojektowana we Flashu Lite 2.3 a w tej aplikacji klawiaturki nie widzę.P.S. Może wiesz jak zrobić kompletny instalator w tamtym programie żeby po instalacji ikonka wyświetlała się w Aplikacjach.... Albo jeżeli potrafisz a nie chce Ci się pokazywać to może Team Viewer P |
||
| Laki1231 | |
|
adiktor, nie wiem nie robiłem tego. Wiem, że pliki musisz powrzucać do folderów w których mają być po instalacji na telefonie._________________ |
||
| adiktor | |
|
| A znasz jakieś forum na temat tworzenia gierek na symbiana, byle nic o pytonie... Bo chce zrobić coś w stylu Windowsa Mobile ale chce zrobić to z pełną profeską... |
||
| Casaya | |
|
| adiktor, oficjalnie nie reklamujemy innych for _________________ |
||
| ziomek | |
|
| adiktor bez znajomości c++ nic nie zdziałasz . windows na symbiana to już stare gdzieś było i o ile pamiętam z 2 rodzaje . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Pytanie o wersje symbiana |
Pytania i Problemy z telefonami | CriZu | |
Pytanie przy łamaniu symbiana |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
złamanie symbiana n97 mini [PYTANIE] |
Pytania i Problemy z telefonami | thehanusz | |
Instalator nie znajduje wymaganego sprzętu dla sterownikówKarta graficzna nvidia gt 330m |
Pogaduszki | Raven1911 | |
Czy programy z symbiana v3 pasuja do symbiana v 5? |
Pytania i Problemy z telefonami | kreiten | |
[N85] Błąd "instalator w użyciu" |
Pytania i Problemy z telefonami | marecki0312 | |
pytaniekomputer |
Pogaduszki | gallou | |
Pytanie |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiek025 | |
Pytanie o podpis |
Pogaduszki | Mikis | |