Temat Przesunięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
adiktor [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 09:00 [PYTANIE]Instalator Symbiana   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam od paru lat bawię się flashem i od paru miesięcy bawię się Flash Litem. I mam dwa pytania.
1. Jak zrobić instalator sis.
2. Czy da się wyłączyć te podstawowe klawisze w s60v5. Ponieważ ja robię aplikacje pod dotykowy ekran. A ta klawiaturka dużo zajmuje cennego miejsca...

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 27 Cze 2011 10:25 ]
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // Laki1231
Laki1231 [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 10:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
1. Da się wyłączyć klawiature wchodzisz w ustawienia-menadżer aplikacji i na danej aplikacji klikasz ustawienia tam zaznaczasz opcje która ci pasuje.

2. Program SisContents. służy do pakowania i rozpakowywania plików. Tworzenia instalatora.

Autor postu otrzymał pochwałę.
adiktor [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 05:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki program co dałeś to działa świetnie, jeszcze nie wiem jak robić pełnego instalatora ale jest git.

A co do 2. to chodziło mi czy w Flash Lite 3.0 można wyłączyć te klawisze. Bo Flasha nie widze w tamtej zakładce...
Laki1231 [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 05:57   Postaw piwo autorowi tego posta

adiktor, to mam dziwne przeczucie, że nie można ;/ niestety, może jakimś modem się da.

adiktor [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 06:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Hymm. Musi się dać tylko nie wiemy jak kod emotikony: :( Ponieważ widzę że aplikacja nSnort 1.0 jest w zaprojektowana we Flashu Lite 2.3 a w tej aplikacji klawiaturki nie widzę.

P.S. Może wiesz jak zrobić kompletny instalator w tamtym programie żeby po instalacji ikonka wyświetlała się w Aplikacjach.... Albo jeżeli potrafisz a nie chce Ci się pokazywać to może Team Viewer kod emotikony: :P P
Laki1231 [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta

adiktor, nie wiem kod emotikony: ;D nie robiłem tego. Wiem, że pliki musisz powrzucać do folderów w których mają być po instalacji na telefonie.

adiktor [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

A znasz jakieś forum na temat tworzenia gierek na symbiana, byle nic o pytonie...
Bo chce zrobić coś w stylu Windowsa Mobile ale chce zrobić to z pełną profeską...
Casaya [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 06:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
adiktor, oficjalnie nie reklamujemy innych for

ziomek [PYTANIE]Instalator Symbiana Napisany: 27 Cze 2011 06:48   Postaw piwo autorowi tego posta

adiktor bez znajomości c++ nic nie zdziałasz . windows na symbiana to już stare gdzieś było i o ile pamiętam z 2 rodzaje .