| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Enola Gay | |
|
Opis:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| PowerPython4All.v.4.0.0.RunAll.PyApp.Unsigned.mode d.repacked.mEnPDA <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img64.imageshack.us/img64/1353/onlinere.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div><div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| Frragi | |
|
W nokii 6220c niestety nie działa info na pulpicie. Jednak i tak aplikacja przydatna |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Python v1.9.1 PyS60 jest dodatkiem do systemu Symbian umożliwiającym uruchamianie aplikacji napisanych w języku Python Najnowsza wersja środowiska programistycznego na symbiana Chanelog: 1.Wersja stabilniejsza od poprzednich. 2.Brak bug`ów podczas instalacji. 3.Wszystkie pliki pythona podczas wykonywania/instalowania sis są zmieniane na zip? 4.Ogólnie szybsze wykonywanie kodu i działanie aplikacji. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| ziomek | |
|
| Przyklejcie to _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Najnowszy python plus dodatkowe biblioteki: Python v2.0.0 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed Pobieranie / Download:
Python Script Shell 2.0.0 OS9.1 & OS 9.2 Pobieranie / Download:
|
||
| patrikos23 | |
|
| Super Python v2.30 Disk E Instalka zawiera: - Biblioteki Python'a (1.4.5), - PythonScriptShell - Moduły Opis by etamar: - Wszystko zapakowane do jednej instalki. - Prawie całość jest instalowana na dysku E: Na dysk C: trafia tylko kilka plików - Programy można instalować zarówno na dysku E: jak i C: Changelog: - Uaktualniono moduły, dodano nowe - Poprawiono wszystkie błędy z poprzedniej wersji Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| bartekziom15 | |
|
| Wiecie jak owy program odinstalowac? Mam problem z odinstalowaniem tej aplikacji. Próbowałem aplikacja uininstal king ale niestety "usuwanie zakończone niepowodzeniem" jak to usunac? | ||
| patrikos23 | |
|
| Wyłącz i włącz tele. Potem jeszcze raz spróbuj odinstalować. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Korzystasz z najnowszej wersji uninstall kinga v1.20? Próbowałeś rozpakować instalkę sis/sisx sis editorem i usunąć wszystkie pliki z poszczególnych ścieżek? _________________ |
||
| bartekziom15 | |
|
| Chodzi ci o to czy np: x-plorerem nie próbowałem tego usunąć? To nie próbowałem. Używałem tej aplikacji. http://symbiane.pl/uninst...ing&start=0 | ||
| master69 | |
|
| przydałby sie reup | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
PythonBiblioteki python, potrzebne do działania niektórych aplikacji |
Python | Romuś | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Python |
Szukam | MarcinX | |
python |
Szukam | gwufuwv | |
Python co i jak |
Szukam | T@mek | |
[Python] Storm Translatorskierowana do wąskiego grona użytkowników zainteresowanych tłumaczeniami. |
Python | patrikos23 | |
[5800] Python - błąd |
Pytania i Problemy z telefonami | DeathGod72 | |
[Python] Funny PenguinZręcznościowa |
Gry | patrikos23 | |
python rantime na s60v5 |
Szukam | remix-99 | |
Ekoore Python S - tablet internetowyz trzema systemami operacyjnymi |
Newsy | patrikos23 | |