| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | |
|
Opis:
Pobieranie / Download:
|
||
| Romuś | |
|
Python 1.9.5 Najnowsza wersja programu python, plusem jest to, że jest to tylko 1 plik a nie tak jak w poprzednich wersjach po kilka Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| keczup | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| ziomek | |
|
| Python 1.9.7 działa na s60v3 i na s60v5 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| bartek_kubicki | |
|
| Posiadam od kilku dni N97. Możecie mi doładnie powiedzieć co to jest ten python i do czego służy? | ||
| ziomek | |
|
| Tu masz opisane bardzo dokładnie Pobieranie / Download: python na komórke służy do tego by aplikacje napisane w tym języku programowania działały na telefonie .
_________________ |
||
| remix-99 | |
|
| Sorki ale na mojej noki 5530 to nie działa. Instalowałem na karcie i na telefonie-nie hula a szkoda-może jakaś podpowiedz od posiadacza noki 5530. | ||
| ziomek | |
|
| Szczerze ci powiem że nie wiem co ci doradzic może poszukaj nowszej wersji pythona o ile jest . _________________ |
||
| mazi | |
|
| siemanko!ja zainstalowałem wszystkie aplikacje w tej paczuszce oprucz Python_1.9.2_3rdEd.sis.part i Python_1.9.2_3rdEdFP2_unsigned_high_capas.sis.part (czyli te tekstowe!)i tu zaczynaj sie moje pytania!czy te pozostałe tez musze wyucic na telefon czy nie!bo gdy wbijam do ikonki python pokazuje sie biały ekran y napisem"python for s60 version 1.9.2 svn2592 select:options->run cript" to run a script option->about"to view coyright"i tyle!moye mi ktos cos doradzic bo osobscie jestem w tych klockach zilony!!dodm jeszcze ze pyton jest mi potrzebny do xpresscut a tel to n97 z fory dzieki...!! | ||
| adiktor | |
|
Pomocy cały czas wyskakuje mi Błąd certyfikatu lub Certyfikat wygasł i nieda sie tego installnąć co zrobić? |
||
| chucky | |
|
| adiktor, złam symbiana _________________ |
||
| adiktor | |
|
Ta łatwo Ci powiedzieć tyle ze to moja pierwsza komórka ze symbianem i niewiem jak się go łamie (SE Satio) |
||
| 1 2 3 4 5 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
PythonBiblioteki potrzebne do uruchomienia aplikacji w tym dziale |
Python | xJAmaTOx | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
python |
Szukam | gwufuwv | |
Python |
Szukam | MarcinX | |
Python co i jak |
Szukam | T@mek | |
[Python] Storm Translatorskierowana do wąskiego grona użytkowników zainteresowanych tłumaczeniami. |
Python | patrikos23 | |
[5800] Python - błąd |
Pytania i Problemy z telefonami | DeathGod72 | |
[Python] Funny PenguinZręcznościowa |
Gry | patrikos23 | |
python rantime na s60v5 |
Szukam | remix-99 | |
Ekoore Python S - tablet internetowyz trzema systemami operacyjnymi |
Newsy | patrikos23 | |