| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
BLStream ShutterPro Premium v1.12 Symbian^1/^3/^4/^5 niepodpisana retail by vutaikt Opis:
Changelog: - poprawiono bugi - dodano więcej opcji konfiguracji Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrykowy | |
|
| zainstalowalem aplikacje zobilem restart telefonu a aplikacja nie wlacza sie qt mam zainstalowane i dzialajace bo emulator snes antqt dziala wiec nie wiem jaka jest przyczyna _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Albo za stare qt albo brak jednego ze składników spróbuj jeszcze na innej pamięci zainstalowac ale to raczej nic nie da _________________ |
||
| patrykowy | |
|
| qt + webkit 4.07.3 a to mozliwe ze trzeba doinstalowac open c+libbs ? czy to cos da pytam bo nie chce robic kolejnego formata _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| wydaje mi sie że musisz do qt miałem zawsze chyba 4 instalki _________________ |
||
| patrykowy | |
|
| odinstalowalem stare qt 473 zrobilem reset zainstalowalem nowe qt 474 i zrobilem reset teraz ta aplikacja dalej nie dziala a dodatkowo nie dzialaja emulatory _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| qt 473, a qt mobility i inne składniki? _________________ |
||
| patrykowy | |
|
| qt 4.7.4 qt mobility 1.2.0 qt webkit 4.8.0 qml viewer 1.00 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patrykowy, no to nie wiem pewnie trzeba robić reset telefonu HARD i wgrać od razu najnowsze QT najlepiej robiąc to po po przez instalacje darmowego gg z ovi _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| BLStream ShutterPro Premium v1.13 Symbian^1/^3/^4/^5 niepodpisana Changelog niedostępny. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Madridista39 | |
|
| Mi na i8910 cały czas podczas instalacji wyskakuje komunikat Unable to install\Nie można zainstalować. To samo mam z Battery Monitor. | ||
| Laki1231 | |
|
| Madridista39, brak bibliotek QT, raczej tylko na Nokie to jest _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Qt] BLStream ShutterProzaawansowana aplikacja aparatu |
Aplikacje | patrikos23 | |
BLStream Weight TrackerJest to aplikacja do kontrolowania naszej wagi. |
Aplikacje | Jack | |
BLStream Cardio TrackerZmień telefon w osobistego trenera cardio |