Autor Wiadomość
patrikos23 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 27 Gru 2011 07:56 [Qt] BLStream ShutterPro   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
BLStream ShutterPro Premium v1.12 Symbian^1/^3/^4/^5 niepodpisana retail by vutaikt

Opis:
  • ShutterPro to zaawansowana aplikacja aparatu. Nie tylko możesz robić wspaniałe zdjęcia - masz możliwość dodawanie efektów specjalnych, takich jak tilt-shift lub filtrów kolorów i przesłać zdjęcie na Facebook bezpośrednio z telefonu komórkowego!

Changelog:
- poprawiono bugi
- dodano więcej opcji konfiguracji

Pobieranie / Download:

patrykowy [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 28 Gru 2011 08:45   Postaw piwo autorowi tego posta

zainstalowalem aplikacje zobilem restart telefonu a aplikacja nie wlacza sie
qt mam zainstalowane i dzialajace bo emulator snes antqt dziala wiec nie wiem jaka jest przyczyna

Laki1231 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 28 Gru 2011 08:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Albo za stare qt albo brak jednego ze składników spróbuj jeszcze na innej pamięci zainstalowac ale to raczej nic nie da

patrykowy [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 28 Gru 2011 10:27   Postaw piwo autorowi tego posta

qt + webkit 4.07.3
a to mozliwe ze trzeba doinstalowac open c+libbs ?
czy to cos da
pytam bo nie chce robic kolejnego formata

Laki1231 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 28 Gru 2011 10:37   Postaw piwo autorowi tego posta

wydaje mi sie że musisz do qt miałem zawsze chyba 4 instalki

patrykowy [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 01 Sty 2012 01:56   Postaw piwo autorowi tego posta

odinstalowalem stare qt 473 zrobilem reset
zainstalowalem nowe qt 474 i zrobilem reset
teraz ta aplikacja dalej nie dziala a dodatkowo nie dzialaja emulatory kod emotikony: :/

Laki1231 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 01 Sty 2012 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

qt 473, a qt mobility i inne składniki?

patrykowy [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 01 Sty 2012 05:39   Postaw piwo autorowi tego posta

qt 4.7.4
qt mobility 1.2.0
qt webkit 4.8.0
qml viewer 1.00

Laki1231 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 01 Sty 2012 06:31   Postaw piwo autorowi tego posta

patrykowy, no to nie wiem pewnie trzeba robić reset telefonu HARD i wgrać od razu najnowsze QT najlepiej robiąc to po po przez instalacje darmowego gg z ovi

patrikos23 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 04 Lut 2012 03:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
BLStream ShutterPro Premium v1.13 Symbian^1/^3/^4/^5 niepodpisana

Changelog niedostępny.

Pobieranie / Download:

Madridista39 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 09 Lut 2012 11:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi na i8910 cały czas podczas instalacji wyskakuje komunikat Unable to install\Nie można zainstalować. To samo mam z Battery Monitor.
Laki1231 [Qt] BLStream ShutterPro Napisany: 10 Lut 2012 09:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Madridista39, brak bibliotek QT, raczej tylko na Nokie to jest