| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Ahmed | |
|
Dzięki ściągnelem stąd i działa |
||
| LooKaZ | |
|
| Dlaczego jak zainstaluje QT 4.7.3.sis to potem w menedzerze aplikacji widze tylko QT installer zainstalowany, a samego Qt juz nie ma? I jak probuje instalowac Qt Mobility i Qt Web Kit to wyskakuje info "brak skladnika qt"... Prosze o pomoc bo juz nie daje rady psychicznie |
||
| Laki1231 | |
|
| Może być napisał jaki masz telefon nie jestem wróżka. _________________ |
||
| LooKaZ | |
|
| N73 | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem czy na N73 to jest, gdzieś czytałem, że dla S60v.3 ale musi być FP2 a ty masz pre-fp1 _________________ |
||
| LooKaZ | |
|
A jeśli tak to oznacza, że mój tel jest za stary na najnowsze GG |
||
| Casaya | |
|
| QT+ Mobillity v4.7.3 S60v3 (FP1, FP2) S60v5 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| sawi93 | |
|
Witam mam nokie n8. Czy ten qt pójdzie? Symbian Anna jest zainstalowany, ściągnąłem już jednego qtinstalera i wyskoczyło mi że ważnośc certyfikatu wygasła... qt v4.8.0 przyznam że w sprawach telefonów od strony softu jestem całkiem zielony. Dlatego proszę o pomoc |
||
| Jack | |
|
| Złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sawi93, wgraj softa + hack telefonu i nie musisz się w to bawić bo będzie oryginalnie wgrane: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| sawi93 | |
|
a czy update przez nokia update zalatwi sprawe? czy musze po prostu phoenixem się pobawic.. ? |
||
| Laki1231 | |
|
| sawi93, nie załatwi, musisz i tak shakować system dużo przyjemniej się z tel korzysta, ja to robię ale nie za free szczegóły na PW. A poza tym tak proste i krok po kroku opisane że dasz radę. _________________ |
||
| « 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Qt installerBiblioteki potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji |
Aplikacje | patrikos23 | |
Qt installerBiblioteki potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji |
Aplikacje | Jack | |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
Smart installerDekompresor plików ZIP i SIS/SISX. |
Python | ziomek | |
[2.1+] Font InstallerAplikacja pozwalająca na wybór miedzy setkami czcionek w naszym telefonie. |
Linux InstallerAplikacja pozwala zainstalować Debiana i Ubuntu na telefonie |
[1.5+] Easy InstallerRewelacyjna, darmowa aplikacja do zarządzania plikami .apk na naszej karcie pamięci. |
Fast InstallerAplikacja służy do instalowania kilka aplikacji na raz. |
Aplikacje | Jack | |
Boot Animation InstallerAnimacja przy włączaniu urządzenia |