| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Nokia Qt v4.8.0 + QtMobility v1.2.0 + QtWebkit v4.8.0 + Qt components v1.01(0) Signed Instalator bibliotek QT dla telefonów z Symbianem Wymagane są dla wielu gier i programów. Po instalacji należy zrestartować telefon. The Qt 4.8 also includes beta maturity implementations of - Qt Quick 1.1 import QtQuick 1.1 - Qt WebKit 2.2 In the Qt 4.8 the focus has been quality and performance improvements, but also other new additional features have been included. 1. Qt Platform Abstraction – to provide a clean abstraction layer for porting QtGui to new window systems. Lighthouse has grown up now 2. Threaded Open GL support Threaded OpenGL in 4.8 3. Multithreaded HTTP 4. Optimized file system access 5. For Symbian especially: Native Symbian networking, Ipv6 and OpenGL Graphics, Symbian resource mgmt. 6. New API’s: Localization API and IP multicast API. As previously mentioned, the Qt 4.8 includes a beta maturity version of Qt Quick 1.1, with the following improvements. 1. Right-To-Left support 2. Improved image caching 3. Text input improvements – Support for split-screen virtual keyboard 4. Pinch Area to provide a declarative API for handling touch input. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| zone22 | |
|
| Jak sprawdzić jakie QT mam zainstalowane w telefonie ? Nie instalowałem niczego, chcę po prostu poznać posiadaną wersję. Nokia 700 Belle | ||
| chucky | |
|
| zainstaluj aplikację Qt Info bodajże i ona ci wyświetli jaką masz wersje qt zainstalowaną _________________ |
||
| dustan | |
|
| Śluchajcie mam pytanko odnośnie tych bibliotek QT. Instalnąłem sobie gg z ovi sklepu ale mi się nie buja ta aplikacja. Którą tą bibliotekę QT trzeba by zainstalować? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wszystkie składniki _________________ |
||
| dustan | |
|
| Chodzi konkretnie o wszystkie składniki z tego postu na ten przykład: http://symbiane.pl/qt-ins...39,24.htm#99025 Zrobi ktoś reup? Żaden link nie działa. |
||
| 22pawel22 | |
|
| pod ktos dzialajacy link do nowych bibliotek? bardzo bym prosil z gory dziekuje _________________ |
||
| dustan | |
|
| Mam tu jakieś na których działa mi gg: Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| dustan, prosze nie dodawac plików z chomika które trzeba sciagac po wczesniejszym zarejestrowaniu i kupowaniu transferu.wiem ze chciales pomóc ale nastepnym razem prosze znalezc inny link a tutaj macie qt 4.7.4 <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> ponoc nawet na tym hostingu trzeba sie juz rejestrowac,ale nie masz limitu transferu. _________________ |
||
| dustan | |
|
Undisputed napisał/a:
Spoko, następnym razem dam darmowy transfer. Nie jest moim celem zarabianie punktów na zapodawaniu linków do aplikacji. Sorki. _________________ |
||
| Majstero | |
|
| Czy mógłby ktoś dać odświerzony link do wersji na Vivaza ? Będę bardzo wdzięczny . |
||
| Harmattan | |
|
Majstero, szukaj w s60v5. Tam dałem link do Vivaza/Satio _________________ |
||
| « 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Qt installerBiblioteki potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji |
Aplikacje | Jack | |
QT InstallerBiblioteki do uruchomienia wielu gier/programów |
Aplikacje | patrikos23 | |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
Smart installerDekompresor plików ZIP i SIS/SISX. |
Python | ziomek | |
[2.1+] Font InstallerAplikacja pozwalająca na wybór miedzy setkami czcionek w naszym telefonie. |
Linux InstallerAplikacja pozwala zainstalować Debiana i Ubuntu na telefonie |
[1.5+] Easy InstallerRewelacyjna, darmowa aplikacja do zarządzania plikami .apk na naszej karcie pamięci. |
Fast InstallerAplikacja służy do instalowania kilka aplikacji na raz. |
Aplikacje | Jack | |
Boot Animation InstallerAnimacja przy włączaniu urządzenia |