Autor Wiadomość
patrikos23 Qt installer Napisany: 08 Lis 2011 06:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Nokia Qt v4.8.0 + QtMobility v1.2.0 + QtWebkit v4.8.0 + Qt components v1.01(0) Signed

Instalator bibliotek QT dla telefonów z Symbianem
Wymagane są dla wielu gier i programów. Po instalacji należy zrestartować telefon.

The Qt 4.8 also includes beta maturity implementations of
- Qt Quick 1.1 import QtQuick 1.1
- Qt WebKit 2.2

In the Qt 4.8 the focus has been quality and performance improvements, but also other new additional features have been included.
1. Qt Platform Abstraction – to provide a clean abstraction layer for porting QtGui to new window systems. Lighthouse has grown up now
2. Threaded Open GL support Threaded OpenGL in 4.8
3. Multithreaded HTTP
4. Optimized file system access
5. For Symbian especially: Native Symbian networking, Ipv6 and OpenGL Graphics, Symbian resource mgmt.
6. New API’s: Localization API and IP multicast API.

As previously mentioned, the Qt 4.8 includes a beta maturity version of Qt Quick 1.1, with the following improvements.
1. Right-To-Left support
2. Improved image caching
3. Text input improvements – Support for split-screen virtual keyboard
4. Pinch Area to provide a declarative API for handling touch input.

Pobieranie / Download:

zone22 Qt installer Napisany: 10 Lut 2012 07:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak sprawdzić jakie QT mam zainstalowane w telefonie ? Nie instalowałem niczego, chcę po prostu poznać posiadaną wersję. Nokia 700 Belle
chucky Qt installer Napisany: 10 Lut 2012 07:39   Postaw piwo autorowi tego posta

zainstaluj aplikację Qt Info bodajże i ona ci wyświetli jaką masz wersje qt zainstalowaną

dustan Qt installer Napisany: 19 Lut 2012 05:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Śluchajcie mam pytanko odnośnie tych bibliotek QT. Instalnąłem sobie gg z ovi sklepu ale mi się nie buja ta aplikacja. Którą tą bibliotekę QT trzeba by zainstalować?

Laki1231 Qt installer Napisany: 19 Lut 2012 05:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Wszystkie składniki

dustan Qt installer Napisany: 19 Lut 2012 06:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Chodzi konkretnie o wszystkie składniki z tego postu na ten przykład:

http://symbiane.pl/qt-ins...39,24.htm#99025

Zrobi ktoś reup? Żaden link nie działa.
22pawel22 Qt installer Napisany: 20 Lut 2012 01:07   Postaw piwo autorowi tego posta

pod ktos dzialajacy link do nowych bibliotek? bardzo bym prosil z gory dziekuje

dustan Qt installer Napisany: 20 Lut 2012 04:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam tu jakieś na których działa mi gg:

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
Casaya Qt installer Napisany: 20 Lut 2012 07:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
dustan, prosze nie dodawac plików z chomika które trzeba sciagac po wczesniejszym zarejestrowaniu i kupowaniu transferu.wiem ze chciales pomóc ale nastepnym razem prosze znalezc inny link

a tutaj macie qt 4.7.4

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

ponoc nawet na tym hostingu trzeba sie juz rejestrowac,ale nie masz limitu transferu.

dustan Qt installer Napisany: 20 Lut 2012 09:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed napisał/a:
  • dustan, prosze nie dodawac plików z chomika które trzeba sciagac po wczesniejszym zarejestrowaniu i kupowaniu transferu.wiem ze chciales pomóc ale nastepnym razem prosze znalezc inny link

Spoko, następnym razem dam darmowy transfer. Nie jest moim celem zarabianie punktów na zapodawaniu linków do aplikacji. Sorki.

Majstero Qt installer Napisany: 01 Mar 2012 04:21 Nowy link   Postaw piwo autorowi tego posta

Czy mógłby ktoś dać odświerzony link do wersji na Vivaza ?
Będę bardzo wdzięczny .
kod emotikony: ;D
Harmattan Qt installer Napisany: 01 Mar 2012 05:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Majstero, szukaj w s60v5. Tam dałem link do Vivaza/Satio kod emotikony: ;)