| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ QT Installer 4.07(1) Podpisana Instalator bibliotek QT dla telefonów z Symbianem Wymagane są dla wielu gier i programów. Wielkość pliku 12,3 MB Pobieranie / Download:
Qt v4.7.0 Final Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A czy ten QT Installer nie jest dostępny przez aktualizacje z poziomu telefonu? Jeszcze małe pytanko kiedy jakaś większa aktualizacja na N8 będzie miała miejsce? [Komentarz dodany przez patrikos23] Jak coś się znajdzie to będzie Może i jest dostępna z poziomu telefonu, ale po co narażać się na koszty zużycia transferu? |
||
| Laki1231 | |
|
| A czy ten QT Installer nie jest dostępny przez aktualizacje z poziomu telefonu? Jeszcze małe pytanko kiedy jakaś większa aktualizacja na N8 będzie miała miejsce? [Komentarz dodany przez patrikos23] Jak coś się znajdzie to będzie Może i jest dostępna z poziomu telefonu, ale po co narażać się na koszty zużycia transferu?Link do Final nie działa. Posty złączone..// stankovi23 [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 06 Mar 2011 06:44 ] Działa-właśnie sprawdzałem. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mirror wersji Final Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
QT Installer v4.7.2+ Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| energy2008 | |
|
| prosił bym o mirror bo chciałbym pobrać wersie 4.7(2) pozdrawiam | ||
| Laki1231 | |
|
QT Installer v4.7.2+ Opis:
Waga pliku: 13mb Download: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| energy2008 | |
|
| pobrałem ta bibliotekę i pisze ze ma 13mb a po rozpakowaniu ma 6 i pół mega,czy to jest na pewno dobry link do pobrania? | ||
| Laki1231 | |
|
Tak, to jest waga po instalacji, sam mam zainstalowane _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Nokia Qt v4.7.2 S60v3/v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Opis:
Waga 11,9MB Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
QT v4.07(3) Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| prezes1001 | |
|
| i tak po pobraniu nie mogę większości instalować a przy jednej z aplikacji pyta mnie o Qt Mobility 1,00 na forum nic takiego nie znalazłem ? _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Qt installerBiblioteki potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji |
Aplikacje | Jack | |
QT InstallerBiblioteki do uruchomienia wielu gier/programów |
Aplikacje | patrikos23 | |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
PIPS Installer, Standard C / C ++, Open C LIBSSL CommonNajnowsza wersja biblliotek PIPS, które są potrzebne do uruchomienia niektórych aplikacji lub gier. |
Smart installerDekompresor plików ZIP i SIS/SISX. |
Python | ziomek | |
[2.1+] Font InstallerAplikacja pozwalająca na wybór miedzy setkami czcionek w naszym telefonie. |
Linux InstallerAplikacja pozwala zainstalować Debiana i Ubuntu na telefonie |
[1.5+] Easy InstallerRewelacyjna, darmowa aplikacja do zarządzania plikami .apk na naszej karcie pamięci. |
Fast InstallerAplikacja służy do instalowania kilka aplikacji na raz. |
Aplikacje | Jack | |
Boot Animation InstallerAnimacja przy włączaniu urządzenia |