| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymuś | |
|
| Tej gry chyba nikomu nie muszę opisywać ani przedstawiać - marka sama w sobie, oryginalne wykonanie i idealne odwzorowanie klasycznej strzelanki fpp z komputerów teraz na nasze komórki. Gra oferuje taką samą jak na PC ścieżkę dźwiękową (.mp3) Naprawdę jak zobaczyłem jak to wszystko chodzi to mi szczena opadła - robi wrażenie ;] Teraz coś o wymaganiach gry: - gra działa TYLKO na tel NOKIA z akceleratorem grafiki 3D czyli napewno na E90, N95/N95 8gb, N82 , niestety nie wiem jak i czy w ogóle będzie trybić na N81,jest tylko jeden sposób żeby się przekonać. - na pewno nie będzie działać na N73 - za mało ram'u no i brak akceleratora Opis instalacji: - folder ''QUAKE1'' wrzucamy na kartę pamięci (folder waży 131 MB) - instalujemy plik pips_s60_1_2_SS.sis na kartę pamięci - następnie instalujemy plik glquake_v104_armv6_fpu_hwa.sisx również na kartę pamięci Jeżeli komuś będzie ''za ciemno'' w grze,pomimo rozjaśnienia w opcjach,można sobie nieco rozjaśnic widok, poprzez edytowanie pliku [cmdline.q1] - można go edytować poprzez np x-plore (oryginalnie jest ustawione na -gamma 1.2 -fsaa ale ja używam -gamma 0.6 -fsaa) klawiszologia: LSK = powrót/skok RSK = wyjście Dżojstik = wiadomo co * = rozglądanie się (z dżojem) # = chodzenie bokiem c = nastepna broń zielona słuchawka = centrowanie widoku reg głośność = widok góra/dół - wysoko rekomenduje grać w trybie landscape dla niedowiarków : Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| rozek14 | |
|
| na e51 nie działa | ||
| pakus99 | |
|
Na noki n95 8GB działa bez zastrzeżeń tylko trzeba było rozjaśnić (da rade na kompie) Gra spoko testowałem ja 2 godz. _________________ |
||
| Mlo_pl | |
|
Na "zwykłej" n95 też działa. Lecz trochę się tnie. |
||
| pakus99 | |
|
| Właśnie czuć rożnice miałem n95 mały ekran mały zegar procesora I polecam grac na telewizorze (jeśli mamy kabel tv) _________________ |
||
| Mlo_pl | |
|
pakus99 napisał/a:
Granie na telewizorze nie jest dobrym wyjściem, ponieważ: - przesłany obraz z telefonu na telewimka, tak jakby konwertuje się i zrzut ekranu na TV może się o wiele bardziej zacinać niż na komórce. - kiedy masz duży ekran telewizora (mam tu na myśli ekrany powyżej 30 cali), jakość obrazu jest do kitu. Dlatego lepiej grać patrząc się na komórkę, niż na telewizor(też próbowałem tak grać, ale osobiście wolę grać standardowo) |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6] Quake 3 |
Szukam | Struziu | |
Quake 4Strzelanka |
240x320 | elinart11 | |
QUAKE 4 |
Szukam | adaas | |
Quake IVStrzelanka |
176x220 | Szymuś | |