| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BoRoS | |
|
| QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.166.S60v3.Symbian OS9.1.Unsigned.Cracked-illusion TYLKO DLA ZHACKOWANYCH TELEFONOW Opis:
Testowane na mojej n95 i na n95-2 Wpierw Instalujemy Tą Paczke: Pobieranie / Download:
po Zainstalowaniu Spyta o restart,Wybieramy Tak Teraz instalujemy ta: Pobieranie / Download:
I Wybieramy tez restart.Jak By Ktoś Nie Wiedział To Jest Aktualizacja,Aplikacja Pierwotnie Znajduje Sie W Menu Aplikacje Biuro _________________ |
||
| michal114d | |
|
| Niestety, przy rozpakowywaniu archiwum wyskakuja błedy. | ||
| deltanet | |
|
| Nazwa archiwum oraz plików w nim jest troche zadługa dlatego tak się moze dziać... Można rozpakować innym archiwizerem niz Winrar, albo zmienic nazwę wewnątrz archiwum albo poprosić wstawiajacego o skrócenie nazw i ponowne wstawienie... Samo archiwum jak i cala paczka jak najbardziej są ok i w porządku... |
||
| patrikos23 | |
|
| Wersja 6.2.217 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| gackoski | |
|
| Mam nie schackowaną Nokię C6 i ta wersja wyżej wymieniona 'Wersja 6.2.217' działa bez problemu. Dodałem oczywiście tylko certyfikat. Pozdrawiam. | ||
| bleze | |
|
| na noki e51 również działa bez problemu, trzeba tylko podpisać. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Quick Officetworzenie i edycja plików word,exel,powerpoint |
Aplikacje | michalo_007 | |
Quick Office Adobe Readerobsługa plików PDF |
Aplikacje | patrikos23 | |
Quick Office symbian s60v5 |
Szukam | danio040 | |
[n97] Quick office i update error |
Pytania i Problemy z telefonami | blackrw83 | |
MixZing Upgradeodtwarzacz muzyki i wideo-klipów |
Quick LauncherZa pomocą jednego kliknięcia uruchamiamy dowolny program z domyślnych |
Mobile QuickOffice PremierW pelni funkcjonalna wersja pozwalająca edytować oraz tworzyc pliki typu Word I Excel |
Aplikacje | deltanet | |
Premier League DartsSportowa |
240x320 | Szymuś | |
[2.1+] Polaris Officepozwala odczytać i edytować różne formaty dokumentów |
Office Mobile |
Newsy | Laki1231 | |